Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Catedrala din Râmnicu Vâlcea a fost vandalizată: 'Politică+Biserică=Rânduială Masonică' - GALERIE FOTO

Catedrala din Râmnicu Vâlcea a fost vandalizată, noaptea trecută, de indivizi care au scris cu spray pe pereţii bisericii.

de Redactia Observator

la 28.11.2017 , 16:29

Catedrala din Râmnicu Vâlcea a fost vandalizată, noaptea trecută, de indivizi care au scris cu spray pe pereţii bisericii.

Totul a fost descoperit astăzi după ce oamenii au observat că pereţii catedralei au fost vandalizaţi de indivizi care au scris: 'Politică+Biserică=Rânduială Masonică'.

Articolul continuă după reclamă

"În calitate de administratori ai acestui oraș, ne-am dat interesul să creăm în jurul Catedralei din Ostroveni un parc frumos , util atât copiilor cât și adulților. Am investit și în lăcașul de cult , înfrumusețând biserica pe dinafară cu fonduri deloc puține . Pe 3 decembrie urma să inaugurăm aceste investiții , în prezența IPS Varsanufie și a părintelui Ion Dincă. Niște derbedei ( nu pot să-i numesc altfel ! ) au murdărit zidul bisericii , proaspăt renovat . Să le fie rușine!", a scris Eusebiu Veteleanu, viceprimarul municipiului Râmnicu Vâlcea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Catedrala din Râmnicu Vâlcea a fost vandalizată: 'Politică+Biserică=Rânduială Masonică' - GALERIE FOTO