Antena Meniu Search
x

Un cățel a fost ucis și spânzurat lângă un bloc din Piața Universității

Scene de groază în centrul Capitalei, ieri dimineață, după ce o tânără a descoperit lângă un bloc din Piața Universității un cățel ucis și spânzurat.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 04.01.2020, 10:48

Cățel spânzurat lângă un bloc din București
Un cățel a fost ucis și spânzurat lângă un bloc din Piața Universității din București - Profimedia Images / Ilustrație

Scene de groază în centrul Capitalei, ieri dimineață, după ce o tânără a descoperit lângă un bloc din Piața Universității un cățel ucis și spânzurat.

Sarra Alina Georgiana Bordeianu a postat imaginea pe Facebook și a explicat cum s-a întâmplat totul.

"Anul 2020 București, centrul capitalei Blocurile Dunărea - nici 2 minute până în piața Universității. Ziua în amiaza mare intre orele 11:00-12:00, bineînțeles că nimeni nu a văzut și nu a auzit nimic.

Polițiști cei drept au fost promti, au luat probe și au cerut camerele să afle făptașii.Mi-e silă de țara asta și de cei care au făcut asta unui biet pui nu le doresc decât aceeași soartă cruntă. Sper măcar în acest caz să se facă dreptate și să se aplice legea închisorii ... măcar atât", a scris tânăra pe Facebook.

Imaginiea a fost distribuită de peste 1.200 de persoane revoltate de gestul oribil și care au cerut prinderea și pedepsirea celui sau celor care au ucis cățelul.

Nota redacției: Am ales să nu publicăm fotografia postată pe Facebook în care apare cățelul chinuit și spânzurat pentru că aceasta are un puternic impact emoțional și ar putea afecta anumite persoane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un cățel a fost ucis și spânzurat lângă un bloc din Piața Universității