Antena Meniu Search
x

Tânără filmată când este bătută și răpită, în noaptea de Revelion

O tânără a fost bătută și răpită de pe stradă, iar momentul a fost filmat de o cameră de supraveghere a unei case unde fata fugise pentru a cere ajutor.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 04.01.2020, 09:04

Tânăra a fost filmată când a fost răpită de pe stradă
Tânăra a fost filmată atunci când a fost răpită de pe stradă, în Las Vegas - Sky News

O tânără a fost bătută și răpită de pe stradă, iar momentul a fost filmat de o cameră de supraveghere a unei case unde fata fugise pentru a cere ajutor.

Totul s-a întâmplat în noaptea de Revelion, la câteva minute după trecerea în noul an, în Las Vegas (Statele Unite ale Americii).

Un bărbat, proprietar al unei case, a sunat de urgență la Poliție după ce a văzut imaginile surprinse în noaptea de Revelion.

Pe imagini se poate observa cum tânăra, care se afla într-o mașină albă, a reușit să scape de agresorul ei și s-a dus la ușa casei pentru a cere ajutor.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un tânăr a urmat-o în scurt timp și a prins-o, moment în care a început să o lovească cu pumnii și cu picioarele.

Ulterior, agresorul a târât-o pe tânără înapoi în mașină și a fugit cu ea.

Polițiștii din Las Vegas au publicat imaginile și au cerut ajutorul oamenilor pentru a o identifica pe tânăra răpită, dar și pe agresorul ei, notează news.sky.com.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Tânără filmată când este bătută și răpită, în noaptea de Revelion