Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Căţeluşă chinuită fără milă de persoane necunoscute, la Brăila. Poliţia caută făptaşii

O căţeluşă care nu supăra pe nimeni a fost găsită în stare foarte gravă, fiind chinuită de persoane necunoscute şi abandonată în agonie, într-o clădire dezafectată din Brăila.

de Cristian Ionescu

la 08.01.2020 , 23:19

Căţeluşa schingiuită a primit îngrijiri, iar medicul veterinar i-a salvat viaţa Un căţel a fost maltratat cu o cruzime greu de imaginat, apoi abandonat într-o hală - Observator.tv

O căţeluşă care nu supăra pe nimeni a fost găsită în stare foarte gravă, fiind chinuită de persoane necunoscute şi abandonată în agonie, într-o clădire dezafectată din Brăila.

Paznicul unei firme din Brăila, care cunoştea foarte bine căţeluşa şi care avea grijă de ea, a intrat la bănuieli atunci când a observat că patrupedul lipseşte şi a dat alarma. Căţeluşa a fost descoperită agonizând într-o clădire dezafectată din oraş şi dusă la o clinică veterinară din Galaţi.

Căţeluşă schingiuită, găsită în agonie într-o hală din Brăila

Articolul continuă după reclamă

O căţeluşă a fost găsită într-o hală abandonată din oraş, cu un picior amputat şi celelalte trei cu tendoanele secţionate. Paznicul de la o societate din zonă, obişnuit să o vadă pe căţeluşă zilnic prin curtea firmei, a intrat la bănuieli atunci când patrupedul a dispărut şi a început să o caute.

Eforturile sale au dat rezultate, iar bărbatul a găsit-o pe căţeluşă într-o hală dezafectată, în agonie, cu răni groaznice.

Salvatorul a anunţat o activistă pentru drepturile animalelor, care, cu ani în urmă, s-a ocupat chiar de sterilizarea caţeluşei maltratate.

Femeia ar fi rămas şocată când a vazut modul în care bietul patruped a fost chinuit.

Femeia a sunat imediat la 112, iar la faţa locului a venit un echipaj de poliţie, care a demarat cercetările pentru identificarea făptaşilor.

Căţeluşa a fost dusă imediat la o clinică veterinară din Galati, pentru îngrijiri medicale. În cauză a fost deschis dosar penal pentru rănirea sau schingiuirea animalelor, informează şi 

IPJ Braila.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Căţeluşă chinuită fără milă de persoane necunoscute, la Brăila. Poliţia caută făptaşii