Antena Meniu Search
x

Video Câţi şoferi s-au urcat drogaţi la volan, pe litoral. Controale rutiere înăsprite weekendul trecut, după tragedia de la 2 Mai

Poliţiştii din Constanţa au înăsprit controalele rutiere pe litoral, după tragedia de săptămâna trecută de la 2 Mai, în care doi studenţi au fost ucişi de un şofer drogat.

de Redactia Observator

la 28.08.2023, 14:09

Vezi și

Weekendul trecut, peste 3.000 de testări pentru alcool şi aproape 750 de teste antidrog au fost făcute în staţiunile de la malul mării. 13 şoferi au fost găsiţi drogaţi la volan, iar 7 - sub influenţa alcoolului. De asemenea, aproape 200 de şoferi au fost amendaţi, iar 56 au rămas fără permis de conducere. 

Acum o săptămână, un şofer de 19 ani a urcat drogat la volan şi a spulberat un grup de tineri aflaţi pe marginea drumului, în staţiunea 2 Mai. Atunci, doi dintre ei şi-au pierdut viaţa iar reţinerea şoferului a dezvăluit o serie de nereguli în sistemul justiţiar din Constanţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Câţi şoferi s-au urcat drogaţi la volan, pe litoral. Controale rutiere înăsprite weekendul trecut, după tragedia de la 2 Mai