Antena Meniu Search
x

Video Vlad Pascu ar fi fost sfidător şi arogant la audieri, după ce a ucis doi tineri la 2 Mai. Tatăl lui l-ar cunoaşte pe şeful de la Rutieră Constanţa, demis după tragedie

Înregistrarea audio care surprinde clipele de după accidentul din 2 Mai a fost făcută publică de familia lui Sebi. Tânărul ucis alături de Roberta de un şofer drogat, avea o cameră GoPro la piept, care a pornit în clipa impactului. Pe lângă ţipetele îngrozite ale studenţilor care au supravieţuit, se distinge cum Vlad Pascu fuge de la locul accidentului. Înregistrarea va servi ca probă la dosar. Tânarul drogat de la volan a fost audiat şi ieri de procurori.  A fost sfidător şi arogant, spun surse Observator. 

de Redactia Observator

la 26.08.2023, 08:57

Vezi și

Bufnitură, sunet de frânare.

Au, au, au! 

Momentele teribile înregistrate de camera GoPro pe care Sebastian o purta la el

Sunt secundele de după accidentul din 2 Mai. Camera GoPro purtată la piept de Sebi, studentul care a murit alături de Roberta în urma impactului, înregistrează clipele teribile în care Vlad Pascu fuge cu scrâşnet de roţi de la locul accidentului şi în care răniţii îşi strigă suferinţa şi şocul.

Pe acelaşi subiect

În două minute, locul se umple de oameni care încearcă să ajute.

Martoră: Sună! Sună, nu-mi vine să cred! Vai!

Martor: Veniţi încoace!

Rănit: Au! 

Martoră: Unu, doi sau câţi sunt?

În mijlocul haosului se dau primele telefoane la 112.

Martor: Nu! Nu vezi că a murit?! ... L-a călcat... (neinteligibil).

Martoră: ...O persoană... Ieşire spre Vama Veche, este o persoană călcată pe stradă. 

Martoră: Nu am văzut accidentul, am văzut doar persoana. 

Martor: Este mort... Staţi aşa. Cine mai are nevoie de îngrijiri?

Martoră: Ai grijă, ai grijă, ai grijă! 

Martor: Cine are nevoie de îngrijiri, de aici?

Martoră: Da, da. Deci de la trunchi în jos... nici nu pot să-i văd picioarele.

Martor: Şoferul a plecat.

Martor: A venit în viteză! Şi a plecat!

Martoră: Aţi văzut?

Roberta, a doua victimă ucisă, a fost aruncată la 15 metri. Colegii ei descoperă îngroziţi că nu mai e în viaţă.

Martoră: Roberta! Roberta! 

Martor: Roberta!

Martor: Du-te în p... mea! 

Martoră: Roberta!

Martoră: Frate, dar nu pot să mă uit!

Martoră: Nu-mi vine să cred! 

După 9 minute de la impact, primele ambulanţe ajung la faţa locului. 

Martor: O victimă care e moartă şi două persoane care au nevoie de ajutor.

Martor: Nu e, a fugit de la faţa locului.

Martoră: A fugit! A lovit şi a fugit!

Martor: În afară de cei doi mai sunt?

Martor: E o puştoaică la ei. Deci erau toţi trei, sau toţi patru, pe ăştia doi i-a luat din plin şi i-a aruncat şi...

Răniţii sunt duşi la spital. În urmă, rămân Sebi şi Roberta.

Martoră: Să nu-i lăsăm aşa. Hai să scoatem nişte folii izoterme.

Tatăl lui Sebi a povestit cum a făcut descoperirea şocantă a înregistrării de pe camera GoPro

Camera cu înregistrarea audio a fost găsită în borseta lui Sebastian, de tatăl său. Ieri, bărbatul a povestit pentru Observator cum a făcut descoperirea.

Valentin Olariu, tatăl lui Sebi: Deci am probe de la Sebi. După pomană m-a chemat la el în cameră. Şi nu sunt nebun. Şi mi-a arătat ceva. Vă promit că băiatul meu va fi răzbunat. 

Înregistrarea a fost dusă azi la poliţie.

Mihai Drăgan, unchiul lui Sebi: Ceea ce ne dorim este să se facă dreptate. Pentru că nu poţi avea o închidere sufletească până nu se face dreptate. 

Surse Observator spun că tânărul care a ucis 2 studenţi în 2 Mai a fost arogant la audieri

Cristina Niţă, reporter Observator: Experţii vor stabili viteza pe care maşina condusă de şoferul drogat o avea în momentul în care a lovit grupul de tineri chiar în acest loc. Azi, Vlad Pascu a ieşit din arest şi a fost audiat la DIICOT Constanţa. Surse Observator spun că tânărul a fost arogant şi a refuzat să răspundă întrebărilor puse de procurori.

Până acum, ancheta a stabilit că Pascu ar fi avut cel puţin cinci tipuri de droguri în organism. Pe lângă cocaină şi amfetamine s-au găsit inclusiv urme de THC şi barbiturice. 

Cristian Oprişan, fostul şef consiliere prevenire antidrog: Efectele acestora sunt mult mai puternice decât luate separat. Îţi diminuează capacitatea de percepţie, viteza de reacţie. 

Şoferul drogat nu a fost încă vizitat de părinţi în arest. Ce prevede procedura

Potrivit surselor Observator, Vlad Pascu nu a fost încă vizitat de părinţi în arest. Procedura prevede că aceştia îi pot duce un pachet în orice zi din prima lună de detenţie. Ulterior, vizitele vor fi doar joia. Încă din ziua tragediei, părinţii şoferului drogat nu au făcut declaraţii. Într-un comunicat au spus însă că vor ajuta familiile victimelor.

Mihai Drăgan, unchiul lui Sebi: Până acum, nimeni din familia noastră nu a fost contactat de nicio persoană din partea persoanei respective. Nu ne dorim ncio formă de contact cu această familie. 

Şi noua avocată a lui Vlad Pascu a făcut un pas în spate după apariţia în ţinută sumară, de ieri, la arest. Femeia şi-a şters şi contul de TikTok, unde avea o prezenţă activă.

Ancheta corpului de control privind acţiunile poliţiştilor care l-ar fi putut opri pe Pascu continuă

Între timp, continuă ancheta corpului de control privind acţiunile poliţiştilor care l-ar fi putut opri pe Vlad Pascu în noaptea tragediei. Dintre cei patru şefi de poliţie demişi până acum au fost înlocuiţi doi. 

Cătălin Predoiu, ministru de Interne: Dacă eu paralizez acest sistem prin măsuri strict emoţionale grăbindu-mă şi făcând un act ministerial neprofesionist, s-ar putea abia atunci să condamn alte vieţi la dispariţie.

Surse Observator spun că tatăl şoferului drogat l-ar fi cunoscut pe şeful Serviciului Rutier Constanţa, unul dintre cei demişi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Vlad Pascu ar fi fost sfidător şi arogant la audieri, după ce a ucis doi tineri la 2 Mai. Tatăl lui l-ar cunoaşte pe şeful de la Rutieră Constanţa, demis după tragedie