Antena Meniu Search
x

Câţiva hoţi au furat camerele de supraveghere dintr-un sat din Dâmboviţa (Video)

După ce au furat tot ce era de furat într-un sat din Dâmboviţa, hoţii au dat atacul până şi la camerele de supraveghere. Acestea au fost montate tocmai ca să prevină jafurile, dar îi cam incomodau pe cei cu gânduri rele.

Vezi și

După ce au furat tot ce era de furat într-un sat din Dâmboviţa, hoţii au dat atacul până şi la camerele de supraveghere. Acestea au fost montate tocmai ca să prevină jafurile, dar îi cam incomodau pe cei cu gânduri rele. Aşa că mai mulţi indivizi au luat camerele şi, bineînţeles, au avut grijă să îşi ascundă faţa.

Hoții au acţionat după miezul nopţii. S-au mișcat cu grijă și nu apar în cadru. Pe imagini se vede doar cum camerele se mişcă, semn că sunt smulse de pe stâlpi. Una dintre ele, prinsă mai bine, le-a dat ceva bătăi de cap. În total, 10 camere au fost furate cu ajutorul unui cârlig de lemn.

Localnicii spun că erau extrem de utile şi îi mai speriau pe hoţii.

Poliţiştii îi caută pe hoţi, dar spune că e şi vina autorităţilor. Ar fi instalat prea multe camere, la o distanță prea mică de sol şi fără aviz. Ba mai mult, există şi ipoteza ca tocmai unii localnici să le fi dat jos.

Pagubele se ridică la 5000 de lei, dar primăria nu se lasă. Spune că va instala altele. Dacă vor fi găsiţi, hoţii riscă închisoare pentru furt calificat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Câţiva hoţi au furat camerele de supraveghere dintr-un sat din Dâmboviţa (Video)