Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Căutări disperate, după ce un tânăr căruia i-a ars casa, de Crăciun, în condiţii bizare, a dispărut fără urmă. De 2 zile, Radu e de negăsit

Căutări disperate în Gorj! Rudele și prietenii caută un bărbat în vârstă de 32 de ani care a dispărut de două zile.

de Redactia Observator

la 27.12.2017 , 17:26

Căutări disperate în Gorj! Rudele și prietenii caută un bărbat în vârstă de 32 de ani care a dispărut de două zile. Locuința în care stătea împreună cu cei 13 căini ai săi a luat foc și de atunci rudele nu reușesc să-l găsească pe Radu. Astăzi, localnicii, vânătorii și polițiștii au plecat în căutarea lui.

Până de curând, Radu George Boboc locuise în comuna Săcelu, unde creștea 13 câini. Vecinii s-au revoltat că animalele lătrau, iar omul, iubitor de animale, a fost nevoit să se mute cu tot cu câini. A doua zi de Craciun, din motive încă necunoscute, locuința i-a luat foc.

Articolul continuă după reclamă

De atunci nu l-a mai văzut nimeni. Rudele au fost anunțate și ele că Radu a dispărut. Împreună cu autoritățile, rudele și prietenii s-au mobilizat și îl caută pe bărbat. Polițiștii au făcut apel la toți cei care l-au văzut să anunțe de îndată la numărul 112. 

Bărbatul are înălţimea de 1,60 m, greutate de aproximativ 60-70 kg, constituție atletică, păr șaten închis drept, ochii căprui. Nu se cunosc cu exactitate articolele de vestimentație de la data plecării, însă Boboc George Radu obișnuia să poarte o geacă de culoare neagră, pantaloni de tip blue-jeans, pe cap un fes de culoare neagră, iar în picioare pantofi sport.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Căutări disperate, după ce un tânăr căruia i-a ars casa, de Crăciun, în condiţii bizare, a dispărut fără urmă. De 2 zile, Radu e de negăsit