Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Căutări reluate în cazul tânărului din Bucureşti înghiţit de avalansă în Bucegi. Salvamontiştii au adus câinii de intervenţie

Salvamontiştii au reluat, în această dimineaţă, căutările trupului tânărului de 30 de ani din Bucureşti surprins, sâmbătă, de o avalanşă în Bucegi.

de Redactia Observator

la 15.01.2018 , 10:04

Salvamontiştii au reluat, în această dimineaţă, căutările pentru depistarea trupului tânărului de 30 de ani din Bucureşti surprins, sâmbătă, de o avalanşă pe Valea Coştilei din Masivul Bucegi.

   Potrivit şefului Serviciului Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc, peste 20 de salvatori montani participă la acţiune în cea de-a treia zi de căutări, salvatorilor montani alăturându-li-se trei câini de intervenţie în avalanşă de la Salvamont Argeş şi Salvamont Gorj.

   Bărbatul prins de valul de zăpadă făcea parte dintr-un grup de cinci persoane, între care o femeie, care voia să ajungă pe Platoul Bucegi.

Articolul continuă după reclamă

   Conform informaţiilor publicate pe pagina de Facebook a Salvamont Prahova, în cursul zilei de sâmbătă au fost găsite casca, rucsacul şi cei doi pioleţi ai bărbatului care a fost prins de avalanşă. 

Sursa: Agerpres

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Căutări reluate în cazul tânărului din Bucureşti înghiţit de avalansă în Bucegi. Salvamontiştii au adus câinii de intervenţie