Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cauza deraierii trenului care circula pe ruta Roşiori-Bucureşti. O femeie a fost rănită şi a ajuns la spital

Momente de groază pentru călătorii unui tren care circula pe ruta Roşiori-Bucureşti. Două vagoane au deraiat în Drăgăneşti, Teleorman.

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 11.06.2024 , 19:38

În momentului accidentului feroviar, o femeie a fost rănită la spate şi transportată mai apoi la spitalul din Alexandria. De altfel, 12 ambulanţe şi un echipaj de descarcerare au mers la faţa locului să întâmpine eventuale victime. Alte două femei au suferit atacuri de panică, însă au refuzat transportul la spital. Trenul ar fi deraiat din cauza şinei de cale ferată învechită, care s-ar fi îndoit în momentul accidentului. Trenul InterRegio plecase din Roşiori şi se îndrepta spre Bucureşti cu aproximativ 200 de oameni. Oamenii din zonă au venit să ofere o mâna de ajutor şi să ofere apă călătorilor. Autorităţile au trimis mai multe microbuze pentru a prelua pasagerii, însă nu a mai fost nevoie. Oamenii s-au urcat într-un tren Regio trimis special pentru a-i duce spre Capitală. Traficul feroviar în zonă se desfăşoară în continuare doar pe un singur fir, alternativ. 

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Cauza deraierii trenului care circula pe ruta Roşiori-Bucureşti. O femeie a fost rănită şi a ajuns la spital