Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cauza morții tinerei dansatoare al cărei destin s-a frânt chiar pe scenă. Diana s-a prăbușit în fața a sute de oameni

Balul Bobocilor unui liceu din Sebiș, județul Arad a fost umbrit de o dramă fără margini. O tânără dansatoare și-a pierdut viața după ce a leșinat pe scenă, chiar în timpul spectacolului.

de Redactia Observator

la 11.11.2018 , 19:57

Medicii legiști vor stabili cauza exactă a Dianei, tânăra dansatoare care s-a prăbuit pe scenă Cauza morții tinerei dansatoare al cărei destin s-a frânt chiar pe scenă - Facebook

Balul Bobocilor unui liceu din Sebiș, județul Arad a fost umbrit de o dramă fără margini. O tânără dansatoare și-a pierdut viața după ce a leșinat pe scenă, chiar în timpul spectacolului.

Tragedia s-a petrecut vineri, 9 noiembrie, în jurul orei 23.00, pe scena Casei de Cultură din orașul Sebiș.

Citește și Lacrimi și durere după moartea Dianei: "Suflet curat, să bucuri îngerii"

Articolul continuă după reclamă

Diana, o tânără de 35 de ani, dansatoare de profesie, participa la spectacolul organizat cu ocazia Balului Bobocilor unui liceu din oraș.

Pe acelaşi subiect

Tânăra dansatoare se afla pe scenă împreună cu soțul ei, ambii fiind din București.

La un moment dat, în timp spectacolului, sub ochii a sute de elevi, părinți și profesori, Diana a leșinat chiar pe scenă și s-a prăbușit.

Din nefericire, totul s-a transformat într-o tragedie, Diana fiind transportată la spital, ea fiind resuscitată de medici de nu mai puțin de trei ori.

Cauza morții tinerei dansatoare, stabilită de medicii legiști

Cauza exactă a morții Dianei va fi stabilită în urma unei necropsii, expertiză ce va fi efectuată de medicii legiști.

Potrivit unor surse, tânăra dansatoare ar fi suferit de o malformație congenitală a inimii, boală de care nu ar fi știut.

Drept urmare, inima Dianei s-a oprit brusc, în timpul spectacolului, din cauza oboselii și a stresului acumulat, pe fondul bolii de care suferea și nu știa.

Diana a intrat în stop cardio-respirator de trei ori. Prima dată a fost atunci când s-a prăbușit pe scena Casei de Cultură din Sebiș, iar apoi de alte două ori după ce medicii au reușit să o readucă la viață.

Din nefericire, în jurul orei 01.00, la aproximativ două ore de la primul stop cardio-respirator, Diana Jivan a fost declarată decedată.

Medicii SMURD nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe tânăra dansatoare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Cauza morții tinerei dansatoare al cărei destin s-a frânt chiar pe scenă. Diana s-a prăbușit în fața a sute de oameni