Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Incident misterios în Baia Mare: o tânără a fost spitalizată în stare gravă, după ce a căzut de la etajul doi

Martor ar fi fost chiar fratele său cu care locuia în apartament, dar care nu a avut timp să intervină. O anchetă va stabili dacă a fost vorba despre un accident sau o tentativă de sinucidere.

de Redactia Observator

la 05.08.2017 , 09:41

Caz complicat la Baia Mare! Tânără de 22 de ani în stare gravă, după ce a căzut în gol de la balcon. Martor ar fi fost chiar fratele său cu care locuia în apartament, dar care nu a avut timp să intervină. O anchetă va stabili dacă a fost vorba despre un accident sau o tentativă de sinucidere.

Tânăra locuia cu chirie, împreună cu fratele său, într-un apartament din Baia Mare. Ieri după-amiază, vecinii s-au panicat după ce au auzit un zgomot puternic.

Fata era în casă cu fratele său în momentul când a căzut în gol de la balconul apartamentului situat la etajul doi. După accident, locatarii blocului au încercat să afle ce s-a întâmplat.

Vezi și

Chemaţi de urgenţă, medicii de la ambulanţă au transportat victima la spital. Fata a scăpat cu viaţă dar cu multiple traumastisme.

Poliţiştii trebuie să stabilească acum ce s-a întâmplat, dacă este vorba despre un accident sau o tentativă de sinucidere. Audiaţi vor fi atât fratele cât şi iubitul tinerei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Incident misterios în Baia Mare: o tânără a fost spitalizată în stare gravă, după ce a căzut de la etajul doi