Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Caz monstruos în Gorj. Bărbat prins de mama unei fetițe de 6 ani, în timp ce o abuza sexual. Victimă i-a căzut și o altă fetiță, de doar 5 ani

Caz înfiorător în localitatea gorjeană Peșteana Jiu. O mamă și-a găsit fiica de doar 6 ani în fața unui consătean de 54 de ani, dezbrăcat de pantaloni, chiar în curtea casei. Copila era într-o stare evidentă de neliniște. Cu doar câteva clipe înainte, individul agresase sexual o altă fetiță, de doar 5 ani, în curtea aceluiași imobil. Bărbatul a fost reținut și ulterior arestat pentru 30 de zile. Atenție, informații ce pot avea impact emoțional.

de Redactia Observator

la 19.08.2024 , 17:00

femei poliție Caz monstruos în Gorj. Bărbat prins de mama unei fetițe de 6 ani, în timp ce o abuza sexual. Victimă i-a căzut și o altă fetiță, de doar 5 ani - Shutterstock (imagine ilustrativă)

Descoperirea șocantă a fost făcută chiar de mama copilei de 6 ani. Femeia și-a găsit fiica în timp ce era abuzată de monstrul de 54 de ani.

"La data de 16 august a.c., polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Rovinari au fost sesizați prin apelul 112, de către o femeie, de 25 de ani, din Peșteana Jiu, cu privire la faptul că fiica sa, de 6 ani, ar fi fost agresată sexual. 

Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat, de 54 de ani, din comuna Bâlteni, sat Peșteana Jiu, ar fi fost găsit în curtea locuinței femeii, având pantalonii coborâți la nivelul gleznelor, iar fiica acesteia, de 6 ani, se afla în fața bărbatului și prezenta o stare de neliniște", se arată în comunicatul Poliției.

Articolul continuă după reclamă

A agresat sexual o copilă de 5 ani, apoi o altă fetiță, de 6 ani, în curtea aceleiași case

Pe acelaşi subiect

"În continuarea verificărilor, s-a stabilit faptul că, în curtea aceluiași imobil, bărbatul ar fi agresat și o altă minoră, de 5 ani, atingând-o în zone intime, fără a se putea stabili cu exactitate intențiile acestuia. Totodată, bărbatul în cauză a sustras 15 lei, bani pe care minora de 6 ani i-ar fi lăsat pe o masă aflată în curtea locuinței", a transmis Poliția din Gorj.

În cauză s-a întocmit un dosar penal, iar la data de 17 august a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari au continuat urmărirea penală faţă de bărbatul de 54 de ani, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de agresiune sexuală săvârșită asupra unui minor, furt calificat și violare de domiciliu, față de acesta fiind luată măsura reţinerii, pentru 24 de ore și introducerea în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj.

Ulterior, polițiștii l-au prezentat pe bărbat Judecătoriei Târgu Jiu, cu propunere de arestare preventivă, fiind dispusă măsura arestării preventive, pentru 30 de zile și reintroducerea în arestul IPJ Gorj".

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » Caz monstruos în Gorj. Bărbat prins de mama unei fetițe de 6 ani, în timp ce o abuza sexual. Victimă i-a căzut și o altă fetiță, de doar 5 ani