Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Copilă de 12 ani, agresată sexual de un individ, în Maramureș. Bărbatul ar fi pus ochii pe ea la o petrecere

Un bărbat în vârstă de 27 de ani a fost reţinut de către poliţiştii maramureşeni sub acuzaţia de viol. Victima are 12 ani şi a fost găsită împreună cu bărbatul în casă, intervenţia poliţiştilor având loc în urma unui apel la 112.

de Redactia Observator

la 19.08.2024 , 15:25

Copilă de 12 ani, agresată sexual de un individ, în Maramureș. Bărbatul ar fi pus ochii pe ea la o petrecere
Copilă de 12 ani, agresată sexual de un individ, în Maramureș. Bărbatul ar fi pus ochii pe ea la o petrecere - Shutterstock/Arhivă

Dosarul în acest caz a fost deschis de poliţiştii Secţiei 5 Ocna Şugatag după ce au primit un apel la 112 care anunţa un posibil viol.

„În fapt, la data de 18 august a.c., poliţiştii subunităţii teritoriale au fost solicitaţi prin apel unic de urgenţă să se deplaseze în localitatea Sat Şugatag. Deplasaţi de urgenţă la faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că un tânăr, de 27 de ani, din Rozavlea, ar fi agresat sexual o minoră, de 12 ani, în timp ce se aflau într-un imobil din localitate”, transmite, luni, Poliţia judeţeană Maramureş.

Cei doi s-ar fi apropiat la o petrecere 

Articolul continuă după reclamă

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că apelantul ar fi anunţat fapta după ce a observat în timpul unei petreceri, apropierea dintre bărbatul de 27 de ani şi copila 12 ani. Iniţial, a fost deschis dosar pentru agresiune sexuală, ulterior fiind schimbată încadrarea juridică în viol, au menţionat sursele citate.

În cursul zilei de duminică, bărbatul de 27 de ani a fost reţinut pe bază de ordonanţă, iar luni va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Copilă de 12 ani, agresată sexual de un individ, în Maramureș. Bărbatul ar fi pus ochii pe ea la o petrecere