Antena Meniu Search
x

Video Caz revoltător în Braşov. Un bărbat lovit pe trecere a zăcut minute în şir pe asfalt

Scandal în faţa unui sediu de poliţie din judeţul Braşov. Mai mulţi trecători acuză poliţiştii că au tratat cu indiferenţă victima unui accident ce a avut loc la doi paşi de instituţie. Victima, un bărbat de 35 de ani, ar fi rămas inertă pe asfalt minute bune deşi în zonă se afla şi sediul Ambulanţei. Până la urmă, victima a fost preluată de o ambulanţă şi dusă la spital.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 16.11.2023, 15:45

Vezi și

"Nu v-a învăţat Statul să daţi un prim ajutor?", a fost una dintre reacţiile celor care au fost martori la incident. Accidentul s-a produs în această dimineaţă, 16 noiembrie, la ora 05:25, pe trecerea de pietoni. În urma impactului, bărbatul a fost aruncat 7 metri pe asfalt. 

Poliţia nu a oferit încă un punct de vedere

Reprezentanţii Ambulanţei au spus că a durat atât de mult pentru că persoana care a sunat la 112 a oferit o adresă greşită, fiind probabil sub influenţa emoţiilor. Echipajul de Ambulanţă s-a dus iniţial la adresa greşită, una din oraşul Braşov, nu a găsit nimic acolo, a luat din nou legătura cu apelantul care a oferit coordonatele corecte.

Atunci a fost trimis un echipaj al substaţiei de Ambulanţă din Codlea, substaţie care se află la 70 de metri de locul accidentului. Victima este în viaţă, dar este în stare extrem de gravă, internat în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului din Braşov. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Caz revoltător în Braşov. Un bărbat lovit pe trecere a zăcut minute în şir pe asfalt