Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un tânăr pe jumătate dezbrăcat abordează copiii în Centrul Vechi al Bistriţei. Părinţii sunt îngroziţi: "Umblă cu pantalonii în vine!"

Caz şocant în Centrul Vechi al Bistriţei, acolo unde un pedofil pe jumătate dezbrăcat abordează copiii din zonă și le propune să-l urmeze.

de Redactia Observator

la 27.06.2018 , 11:01

Un tânăr pe jumătate dezbrăcat abordează copiii în Centrul Vechi al Bistriţei Un tânăr pe jumătate dezbrăcat abordează copiii în Centrul Vechi al Bistriţei

Caz şocant în Centrul Vechi al Bistriţei, acolo unde un pedofil pe jumătate dezbrăcat abordează copiii din zonă și le propune să-l urmeze.

Părinţii sunt îngroziţi. Din ce le-au povestit copiii, individul își dă pantalonii jos și insistă ca micuţii cu care se întââlneşte să meargă cu el. 

Copiii agresați sunt fetițe și băieți, cu vârste între 8 și 10 ani.

Articolul continuă după reclamă

Se pare că situaţia durează de câteva săptămâni.

"Am aflat de la copiii din zonă, printre care se numără și fetița mea de opt ani că un bărbat umblă cu pantalonii pe vine, cerându-le să-l urmeze. Am discutat cu părinții din zonă care zic același lucru. De obicei e văzut frecvent în Piața Mică, în zona magazinului Beci. 

E un individ cu părul cărunt, scos prin șapcă, puțin lung, cam 1.70 înălțime. Este îmbrăcat tot timpul sport și zoios. Are cam 35-40 de ani. 

Pe pasajul numarul VIII îi abordează, intrarea dinspre Vasile Alecsandri. O mămică l-a abordat și i-a atras atenția. Pe fiica mea a chemat-o în altă zi la el, era în zona blocului în care locuim. Mi-a spus că a fugit acasă, dar până azi (n.red. – ieri) nu mi-a zis nimic. 

Am aflat ieri, când vorbeam cu o altă mămică despre acest individ. L-am căutat, nu l-am găsit”, a declarat părintele pentru bistrițeanul.ro.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Un tânăr pe jumătate dezbrăcat abordează copiii în Centrul Vechi al Bistriţei. Părinţii sunt îngroziţi: "Umblă cu pantalonii în vine!"