Antena Meniu Search
x

Video Caz şocant în Satu Mare. Tânăra angajată a unui bar, violată de un bărbat necunoscut în local. Nu s-a oprit nici când agentul de pază a spart uşa

Incident şocant în cea mai mare piaţă din Satu Mare. O tânără acuză că ar fi fost violată într-un bar din piaţă, în miezul zilei. Mai mult, nimeni nu ar fi intervenit să o salveze.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 08.12.2023, 13:41

Vezi și

 Bărbatul a intrat în local, după care a încuiat uşa de acces în urma sa. S-a năpustit asupra tinerei care era angajata localului, pe care a şi violat-o. În încercarea de a scăpa de el tânăra a reuşit să apese butonul de panică iar la faţa locului au agent al firmei de pază a venit de urgenţă, relatează presasm.ro.

Ce explicaţie i-a dat agentului de pază

Acesta a reuşit să spargă uşa, iar în momentul în care a intrat în local l-a găsit pe bărbat deasupra fetei. Întrebat ce face bărbatul i-a spus agentului de pază că "face dragoste", doar că tânăra peste care s-a năpustit nu îl cunoştea pe acesta. Poliţiştii au venit la faţa locului. Iniţial, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi un judecătorul a decis ca bărbatul să petreacă următoarele 30 de zile în arest preventiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Caz şocant în Satu Mare. Tânăra angajată a unui bar, violată de un bărbat necunoscut în local. Nu s-a oprit nici când agentul de pază a spart uşa