Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cazul tinerei de 18 ani care s-a spânzurat, în Prahova. Cum au ieșit la iveală abuzurile pe care le suferise

Unele abuzuri, din păcate, ies la iveală mult prea târziu. Cum este şi cazul unei tinere de 18 ani din judeţul Prahova, care s-a sinucis noaptea trecută. Tatăl ei vitreg, un bărbat de 37 de ani, a fost reţinut după ce anchetatorii au aflat că o viola pe fată de patru ani. Chiar el a sunat la 112 şi a încerat să inducă în eroare autorităţile. 

de Claudiu Loghin

la 21.08.2024 , 17:35

Anchetatorii și-au dat seama că sunt pe o pistă falsă după ce au găsit telefonul fetei, pe care tatăl vitreg îl ascunsese. Au început astfel cercetări pe o altă pistă decât cea care le-a fost oferită inițial de tatăl vitreg, care le vorbise despre o ceartă pe care fata de 18 a avut-o cu o seară înainte de gestul sinucigaș cu un prieten.

Polițiștii au descoperit că timp de patru ani, din 2020 și până la momentul gestului sinucigaș, bărbatul de 37 de ani ar fi abuzat sexual de fiica sa vitregă. Din această relație ar fi apărut și un copil. Bărbatul a fost reținut. Este cercetat pentru ucidere din culpă și act sexual cu un minor, însă procurorii iau în calcul schimbarea încadrării juridice din ucidere din culpă în determinarea sau înslenirea sinuciderii.

O fată de doar 18 ani s-a sinucis în Prahova. Tatăl ei vitreg, acuzat că o abuza sexual

Vezi și

"În baza probatoriului administrat, față de bărbatul de 37 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive. În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști, sub supravegherea unui procuror, în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale ce se impun, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și act sexual cu un minor", a transmis, miercuri, Poliția Prahova.

Claudiu Loghin Like

Lucrez în presă din 1999. Din 2004, sunt în televiziune.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Evenimente » Cazul tinerei de 18 ani care s-a spânzurat, în Prahova. Cum au ieșit la iveală abuzurile pe care le suferise