Antena Meniu Search
x

Ce a fost mai întâi, oul sau DNA? O septuagenară, audiată pentru că ar fi dat mită în OUĂ

Este povestea halucinantă a Mariei, o femeie de 72 de ani dintr-o comună linştită a patriei. Femeia a “tulburat” liniştea satului într-o zi de duminică.

Vezi și

 Este povestea halucinantă a Mariei, o femeie de 72 de ani dintr-o comună linştită a patriei. Femeia a “tulburat” liniştea satului într-o zi de duminică.

Motivul: “infracţiunile” ei au fost depistate de anchetatori. Mascaţii nu s-au lăsat înşelaţi de chipul blând de bunicuţă. Ei ştiau prea bine ce se ascunde în spatele acestei imagini: "CEL MAI MARE INFRACTOR AL PATRIEI!"

Aşa că nu au stat pe gânduri şi au luat-o pe sus din Suceava şi au dus-o direct la sediul DNA din Bucureşti. Aici au urmat ore bune de audieri. Anchetatorii vroiau să ştie dacă baba are ouă şi dacă a dat din ele.

Însă, nu era vorba despre orice fel de ouă, ci de 3500 de ouă negre în limbajul anchetatorilor. Adică 3500 de euro. Atât ar fi dat femeia mită din pensia ei “imensă” de 300 de lei.

Într-un final, după ore întregi de audieri, au lăsat-o pe bătrână să plece. Fără bani, într-un oraş mare şi ostil. În poarta DNA-ului, pe tanti Maria a podidit-o plânsul.

Aşa a ajuns acasă la Iaslovăţ, în Suceava. Dar şi acum tresare când aude câinii lătrând. Doamna Maria şi familia ei cred acum cu tărie că România are nevoie de curăţenie. Ca să îndepărtezi mizeria, trebuie să schimbi însă şi uneltele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Ce a fost mai întâi, oul sau DNA? O septuagenară, audiată pentru că ar fi dat mită în OUĂ