Antena Meniu Search
x

Video Ce a păţit bătrânica traficantă de droguri din Ialomiţa. Pensionara era filată de câteva luni

Traficantă de droguri la 87 de ani. O pensionară din Ialomiţa vindea cocaină şi canabis, coordonată de un nepot din puşcărie. La percheziţii, mascaţii au găsit în casă aproape trei kilograme de droguri şi în jur de 10 mii de euro. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 02.03.2024, 09:02

Vezi și

Femeia a fost plasată sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile și este cercetată pentru constituirea unui grup infracțional organizat, dar și pentru trafic de droguri de mare risc.

Traficantă la 87 de ani

În același dosar este şi numele nepotului său, care a fost condamnat tot pentru trafic de droguri. În grădina femeii de 87 de ani, procurorii DIICOT au găsit un kilogram jumătate de cannabis, dar și sume importante de bani.

Totul a ieșit la iveală în urma perchezițiilor, mai ales că femeia era deja urmărită de câteva luni. În fața jurnaliștilor, vârstinca nu a ştiut să spună de unde a avut drogurile şi spune că substanţele respective nu au fost puse de ea acolo.

Însă, atât vecinii, cât şi procurorii cred că femeia ar fi dus mai departe afacerea nepotului, care se află în spatele gratiilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 7 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Ce a păţit bătrânica traficantă de droguri din Ialomiţa. Pensionara era filată de câteva luni