Antena Meniu Search
x

Foto Ce arată autopsia fetiţei de nici 3 ani, opărită şi lăsată de izbelişte de părinţi 7 ore, până la moarte. Şi bunica, martoră la nenorocire, e acuzată

Doi părinţi din Prahova au fost arestaţi preventiv la doi ani de când şi-au ucis copilul. Anchetatorii au stabilit abia săptămâna aceasta că fetiţa de aproape 3 ani a avut o moarte violentă, provocată prin opărire. Mai mult, timp de 7 ore, părinţii au asistat la agonia copilului, fără să sune la ambulanţă. Acum, şi bunica paternă a fetiţei e acuzată că nu a intervenit să-şi salveze nepoata. Datele INML arată că micuţa a făcut infarct de durere.

de Redactia Observator

la 07.04.2023, 18:04

Doi soți din Prahova sunt acuzați că și-au ucis copilul, prin opărire. Părinții au fost arestați preventiv, iar acum are loc o răsturnare de situație, întrucât bunica paternă, parte civilă în acest dosar, este și ea acuzată că ar fi lăsat copilul fără ajutor, acesta murind prin infarct.

Răsturnare de situaţie în cazul fetiţei ucise. Bunica a asistat la calvarul copilei de 3 ani

"Răsturnare de situație în cazul copilului de 3 ani omorât prin opărire de către părinți. Bunica, ce este parte civilă în dosarul de omor calificat, a fost pusă sub control judiciar după mai multe ore de audieri! De asemenea, au apărut și datele INML, copilul a decedat la 3 ani de infarct miocardic din pricina durerii. Bunica este acuzată de lăsare fără ajutor", spune, vineri, avocatul Adrian Cuculis.

Potrivit acestuia, procurorii au stenograme dintre bunică și părinți. Părinții copilului au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, la sfârșitul săptămânii trecute. Cazul a fost preluat de Adrian Cuculis de 6 luni, timp în care cercetarea s-a făcut pentru doi ani, pentru infracțiunea de ucidere din culpă, „deși existau toate probele că soții și-au omorât copilul”„După admiterea cererii de tergiversare a procesului (...), cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova”, a mai spus avocatul, conform Mediafax.

Pe acelaşi subiect

De ce a murit copila, opărită şi lăsată de izbelişte de părinţi

"S-a enervat foarte tare că de ce a făcut pe ea. După ce a bătut-o, a luat-o din cameră şi a aruncat-o pe... I-a făcut vânt pe hol. Pe hol, s-a lovit fata de perete", povesteşte Petruţa Mihai, bunica fetiţei. Au urmat momentele cumplite. Copila a fost aruncată în cadă şi opărită. Deşi era în vizită la soacră, în satul Ologeni, din Prahova, nimeni nu a sunat timp de şapte ore la 112. "Exact aşa a zis: Ea nu pune mâna pe ea, poate să şi moară. A zis că e copilul ei şi face ce vrea, a zis: Nu faci tu puşcărie, fac eu puşcărie dacă e", adaugă Petruţa Mihai, bunica fetiţei.

"La sosirea echipajului de ambulanţă era cu funcţii vitale absente. Prezenta arsuri de gradul 2 şi 3 pe aproximativ 70% din suprafaţă", a declarat Ruxandra Rădulescu, medic SAJ Prahova. Familia mai are trei copii acasă. Protecţia copilului i-a preluat deja pe cei minori şi i-a dat în grija unor asistenţi maternali. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Ce arată autopsia fetiţei de nici 3 ani, opărită şi lăsată de izbelişte de părinţi 7 ore, până la moarte. Şi bunica, martoră la nenorocire, e acuzată