Antena Meniu Search
x

Ce au dorit să mănânce pentru ultima oară criminalii notorii

Conform unei tradiţii din anul 1924, din Texas, înainte de execuţie, fiecare condamnat la moarte are dreptul la o ultimă masă pe măsura poftelor. Iată ce au ales aceştia

Ultima masă are loc cu o zi înainte de execuţie, prizonierul primind tot ce îşi doreşte. Deţinuţii nu au voie să ceară, totuşi, băuturi alcoolice pe tărâmul Statelor Unite ale Americii. Franţa permitea un pahar de rom cu câteva minute înainte de execuţie. Cu toate acestea, aici nu se primea ultima masă pentru că vinovaţii aflau de execuţie cu câteva minute înainte.

Iată ce au ales câţiva dintre cei mai cunoscuţi criminali ai lumii:

1. John Wayne Gacy: A fost unul dintre cei mai periculoşi oameni din SUA. Înainte de executarea sa din anul 1994, bărbatul a cerut 12 creveţi prăjiţi, o găleată de pui de la KFC, cartofi prăjiţi şi un kilogram de căpşune. Nu a fost nicio surpriză că Gacy a cerut pui, de vreme ce a fost managerul a trei restaurante KFC, înainte să fie închis.

2. Victor Feguer: A fost executat la 28 de ani, în anul 1963. Ar fi putut să ceară o masă consistentă, dar tot ce a vrut a fost o măslină cu sâmbure, care a fost găsit în cel de-al doilea costum nou, în care a fost înmormântat.

3. David Leon Woods: În 2007 acesta a fost acuzat de uciderea unui bărbat de 77 de ani. După mai bine de două decade de aşteptare a sentinţei, acesta a fost executat. Ultima sa masă a constat în pizza şi un tort.

4. Allen Lee Davis: A murit în anul 1999, după ce a fost condamnat pentru uciderea lui Nancy Weiler, care era însărcinată în trei luni. Acesta le-a ucis şi pe cele două fete ale femeii, Kristina şi Katherine. Ultima masă a lui Davis a conţinut homar, cartofi prăjiţi, creveţi şi scoici pane, pâine cu usturoi şi bere non-alcoolică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Ce au dorit să mănânce pentru ultima oară criminalii notorii