Antena Meniu Search
x

Video "Ce aveţi, măi! Eşti sănătos la cap?" Şoferiţă de 18 ani din Constanţa, agresată de un vecin din cauza unui loc de parcare

A fost scandal terminat cu bătaie într-o parcare din Constanţa. O şoferiţă de 18 ani a fost lovită de un vecin enervat că tânăra i-a lăsat prea puţin loc şi i-a îngreunat ieşirea din maşină. Încolţită de vecinul violent şi de soţia acestuia, fata a filmat momentul. 

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 19.04.2024, 14:49

Vezi și

Totul s-a întâmplat după ce tânăra și-a parcat mașina în fața blocului. Un vecin a fost nemulțumit de modul în care fata a parcat autoturismul şi i-a reproșat că nu mai poate ieși din mașină. De aici a urmat un schimb de replici care a degenerat, tot conflictul fiind tegistrat de tânără cu telefonul.  

Şoferiţă agresată din cauza locului de parcare

Șoferița în vârstă de 18 ani reclamă că vecinul a aruncat după ea cu un obiect, iar apoi a agresat-o fizic. La incident a fost martoră și soția bărbatului, fără a interveni însă pentru a aplana conflictul. 

Polițiștii au intrat pe fir și au precizat că bărbatul ar fi lovit-o cu mâna peste telefonul mobil fără a-i provoca însă distrugeri. În continuare, oamenii legii au deschis o petiție și fac verificări, iar la final vor lua măsurile legale în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Ce aveţi, măi! Eşti sănătos la cap?" Şoferiţă de 18 ani din Constanţa, agresată de un vecin din cauza unui loc de parcare