Antena Meniu Search
x

Video Ce îşi doresc angajaţii: flexibilitate, planuri de pensii şi ore suplimentare plătite. Americanii şi britanicii vor mai multe zile libere

Flexibilitate, planuri de pensii, ore suplimentare plătite. Acestea sunt cele mai populare trei beneficii pentru angajați. O spune un studiu internațional la care au participat mii de salariați din cinci țări.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 05.07.2022, 08:43

Vezi și

Programul flexibil, planuri de pensii finanţate de angajator şi plata orelor suplimentare sunt principalele avantaje pe care le preferă angajaţii. În total, 10.000 de salariaţi au participat la acest studiu. Vorbim despre angajaţi din Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Franţa, Olanda şi Germania. Mai toţi au spus că ar opta pentru un program flexibil la locul de muncă, iar această nevoie se pare că este mai ridicată în rândul femeilor.

Dacă este să ne referim la asigurarea unei stări de bine la birou, aici cei mai mulţi dintre francezi, germani şi olandezi au spus că pun accentul pe un stil de alimentaţie mai sănătos. Britanicii şi americanii au spus că şi-ar dori în fiecare lună mai multe zile libere pentru a-şi asigura sănătatea mentală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Ce îşi doresc angajaţii: flexibilitate, planuri de pensii şi ore suplimentare plătite. Americanii şi britanicii vor mai multe zile libere