Antena Meniu Search
x

Video Ce l-a uimit pe un tânăr britanic venit pentru prima dată în România: "Nu mi-a venit să cred"

Un tânăr britanic venit în România, datorită iubitei sale românce, a rămas profund impresionat de frumusețea țării noastre. Videoclipul postat de el pe TiTok, în care laudă țara noastră, a devenit rapid viral. „Trebuie neapărat să veniți în România”, le-a spus el tuturor urmăritorilor săi. 

de Redactia Observator

la 07.01.2024, 14:53

Reacția unui tânăr american care vizitează pentru prima dată România
Reacția unui tânăr american care vizitează pentru prima dată România - TikTok

Tânărul britanic a ajuns în România, într-un sat de munte, pentru a petrece sărbătorile de iarnă alături de iubita lui și familia ei. În videoclipul postat pe TikTok tânărul pare să fie fermecat de tot ce vede în jurul lui și a povestit că nu înțelege de ce țara nu are mai mulți vizitatori, în ciuda peisajelor care îți taie răsuflarea. El mărturisește că a călătorit mult cu munca, lucrând în producția de filme, însă nimic nu l-a fermecat ca natura din România.

Britanicul, orbit de cultura și frumusețea României

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

„Momentan sunt în România, pentru că iubita mea Maria este de aici, și vreau să spun că nu înțeleg de ce oamenii nu vin aici mai des. Iubesc din tot sufletul locul acesta. Momentan sunt într-un sat numit Brebu nou în stațiunea Trei Ape și este minunat. Nu-mi vine să cred că m-am trezit în prima zi a anului și sunt în munți în România. Este probabil unul dintre cele mai relaxante moduri în care să-ți începi anul nou. Și mai sunt atât de multe alte locuri în România care sunt absolut superbe, poate mai superbe decât acest loc. Nu înțeleg pur și simplu de ce oamenii nu vin tot timpul aici. Trebuie neapărat să veniți în România. România este cea mai tare”, spune britanicul.

De la un simplu clip în care și-a spus părerea despre România, britanicul a ajuns să facă o serie întreagă despre locuri pe care le vizitează și despre diferențele față de America. Un alt aspect care i-a atras atenția a fost cultura românească distinctă față de cea americană. Tradițiile religioase de Crăciun au fost cele care l-au impresionat.

„Dintr-o dată Maria vine și îmi spune: Hai că vine preotul, de parcă ar fi venit în vizită un prieten oarecare. Dar nu, preotul venea să sfințească prin case. Mi-a plăcut enorm. Asta e cultură”, a remarcat tânărul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Ce l-a uimit pe un tânăr britanic venit pentru prima dată în România: "Nu mi-a venit să cred"