Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Ce l-ar fi înfuriat pe livratorul bătăuş din Cluj-Napoca. Deşi filmaţi de alţi şoferi, scandalagiii nu au fost încă identificaţi

Traficul din Cluj-Napoca s-a transformat într-un adevărat ring de box. Protagoniştii sunt un livrator de mâncare şi clientul unui taxi, care după un schimb de replici, au început să-şi împartă pumni şi picioare. În imaginile postate pe o reţea de socializare, se vede cum un alt bărbat încearcă să-i potolească, dar ajunge şi el să fie lovit. 

de Alex Prunean

la 29.07.2024 , 14:27

Deşi se văd numerele de înmatriculare ale autoturismului şi mopedului, poliţiştii nu au reuşit deocamdată să îî identifice. Cel mai probabil, a fost vorba despre o neînţelegere în trafic.

Livratorul şi taximetristul s-ar fi şicanat în trafic, înainte de scandal

S-ar fi şicanat înainte de intersecţie şi au decis să rezolve problema chiar acolo, la semafor.

Vezi și

În imaginile postate de un alt şofer se vede cum livratorul de pe moped se ceartă cu taximetristul, dar mai apoi are loc un schimb de replici şi între clientul taxiului şi livrator.

A intervenit o a treia persoană, care a încercat să calmeze spiritele, dar livratorul foarte nervos a început să îl lovească pe client direct în taxi. Acesta coborât şi a răspuns cu o altă lovitură, de pumn, dar l-a nimerit pe cel care încerca să ii despartă. Niciunul dintre ei nu a depus plângere la poliţie, dar oamenii legii s-au autosesizat şi fac cercetări pentru tulburarea ordinii şi linistii publice.

Alex Prunean Like

Meseria aceasta de fapt e o vocație. Sau un microb. De fapt, ambele. Îmi aduc aminte că atunci când am intrat în “familia Antenei” eram cel mai tânăr corespondent.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » Ce l-ar fi înfuriat pe livratorul bătăuş din Cluj-Napoca. Deşi filmaţi de alţi şoferi, scandalagiii nu au fost încă identificaţi