Antena Meniu Search
x

Video Ce riscă să păţească învăţătoarea din Vâlcea care i-a refuzat elevului accesul la baie şi i-a lăsat pe colegi să îl umilească pentru că a făcut pe el

Este anchetă la o şcoală din Vâlcea după ce un copil de 6 ani a fost umilit în clasă pentru că învăţătoarea nu i-a dat voie să meargă la toaletă. Dascălul este cercetat acum disciplinar.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 29.11.2023, 13:53

Vezi și

A fost demarată o anchetă disciplinară, iar învăţătoarea a fost suspendată de la catedră, până la finalizarea verificărilor dispuse de conducerea şcolii.

Ce riscă învăţătoarea care i-a refuzat elevului accesul la baie 

Ea riscă o sancţiune de 15% din salariu, timp de şase luni, sau chiar desfacerea contractului de muncă. Incidentul revoltător a avut loc la şcoala Tudor Vladimirescu din municipiul Drăgăşani, judeţul Vâlcea. Învăţătoarea nu i-ar fi dat voie unui copil de şase ani, elev în clasa pregătitoare să meargă la toaletă. 

În cele din urmă băiatul a făcut pe el şi a fost batjocorit de colegii săi, fără ca învăţătoarea să intervină ori să îi anunţe părinţii. De acest incident au aflat şi cei de la Inspectoratul Şcolar Vâlcea care au spus că nu pot interveni, dar că aşteaptă ca unitatea de învăţământ să ia măsuri şi că astfel de scene să nu mai aibă loc în şcoli, iar cadrele didactice să fie mai empatice cu elevii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Ce riscă să păţească învăţătoarea din Vâlcea care i-a refuzat elevului accesul la baie şi i-a lăsat pe colegi să îl umilească pentru că a făcut pe el