Antena Meniu Search
x

Video Ce s-ar fi întâmplat cu Cristian, tânărul luat de viituri în Italia. Salvatorii italieni au o nouă teorie, iar familia lui s-a alăturat căutărilor

Cristian, tânărul dispărut în Italia, după ce a fost luat de viitură împreună cu Patrizia şi Bianca, este căutat în continuare. La 12 zile de la tragedia de la râul Natisone din Italia, salvatorii italieni au o nouă teorie, aşa că îl caută cu ajutorul elicopterului şi scafandrilor. Deşi şansele să fie găsit în viaţă sunt aproape nule, familia lui Cristian - care asistă la căutări - speră încă la o minune. 

de Redactia Observator

la 11.06.2024 , 18:28

Salvatorii cred că trupul lui Cristian ar fi rămas blocat în cheile defileului râului Natisone, iar căutările lor se concentrează acum în acea zonă. Este unde pereţii verticali sunt greu accesibili, iar apa are şi șase metri adâncime. Nu este de ajutor nici vremea care îngreunează misiunea scafandrilor. Ieri au fost nevoiţi să se descurce fără asistenţa unui elicopter, spune primarul din Premariacco Michele De Sabata.

Trupul lui Cristian ar fi blocat într-o zonă greu accesibilă a râului Natisone

"Să ajungi acolo este foarte riscant, avem nevoie de sprijin pentru scafandri, de asistența continuă a elicopterului care sosește de la Veneția în fiecare zi. Totul este foarte greu. Sunt 38 de pompieri, dar ca în fiecare zi un total de 80 de persoane sunt implicate în căutare. Am vorbit cu scafandrii, ei mi-au confirmat că defileul râului Natisone este atât de complex încât este foarte greu să cerceteze la 360 de grade fără să-şi rişte propriile vieţi", a spus primarul din Premariacco Michele De Sabata.

Vezi și

Între timp, toată familia lui Cristian s-a reunit în Premariacco. Duminică, părintii băiatului de 25 de ani au sosit din România şi s-au alăturat fratelui său, aflat acolo încă din prima zi a căutărilor. 

Procurorii italieni continuă ancheta într-un dosar de omor din culpă. Vor să afle dacă cei trei tineri români puteau fi salvaţi. Investigaţiile au arătat că una dintre cele două fete - Patrizia - a sunat de 4 ori la 112, dar ultima dată nu i-a mai răspuns nimeni. Ieri, a fost audiat şi pompierul care a încercat să-i salveze pe cei trei tineri luaţi de apele râului Natisone. Autorităţile spun, însă, că nu se gândesc la un vinovat şi că aceasta este doar o procedură de rutină.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 8 voturi
Întrebarea zilei
IPS Teodosie: Femeile abuzate să îşi ducă crucea. Sunteţi de acord cu această declaraţie?
Observator » Evenimente » Ce s-ar fi întâmplat cu Cristian, tânărul luat de viituri în Italia. Salvatorii italieni au o nouă teorie, iar familia lui s-a alăturat căutărilor