Antena Meniu Search
x

Video "Ce se întâmplă, frate?". Un jandarm din Ilfov, la Terapie Intensivă după ce a fost împuşcat de colegul său, în timp ce erau în misiune

Doi jandarmi au fost împuşcaţi, noaptea trecută, după ce pistolul unuia dintre ei s-a descărcat accidental.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 23.03.2023, 13:33

Vezi și

"Eu tocmai voiam să urc în maşină, să dau o tură prin depozit şi am auzit focurile de armă. Ce se întâmplă, frate?! Am înţeles că au încercat să fure unii ceva de aici, de la chestia asta de sonde! S-au auzit câteva focuri de armă! Ar fi tras jandarmul după ei! I-a somat, unii au fugit şi a tras după ei!", spune un martor.

Anchetă a Parchetului Militar

Jandarmii se aflau în misiune, pe şoseaua de Centură a Capitalei, şi tocmai puseseră pe fugă nişte hoţi de fier vechi cu mai multe focuri de avertisment. Întorşi la maşină, unul dintre jandarmi şi-a verificat arma şi a manevrat-o greşit. Un glonţ i-a străpuns palma şi a ricoşat în abdomenul colegului său, rănindu-l grav.

Cei doi jandarmi se aflau în timpul programului şi, potrivit unor surse, executau o misiune de filaj. Când i-au văzut pe hoţii de fier vechi că încearcă să fure un motor, cei doi jandarmi au tras mai multe focuri de armă în plan vertical, în semn de avertisment. Incidentul a avut loc în autospecială, atunci când primul jandarm a încercat să-şi asigure arma şi şi-a împuşcat colegul în zona abdomenului.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje medicale care au acordat îngrijiri medicale. Jandarmul rănit în abdomen a fost transportat la spital, acolo unde medicii i-au scos glonţul. El a rămas internat pe secţia de Terapie Intensivă. Parchetul Militar a deschis o anchetă în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Ce se întâmplă, frate?". Un jandarm din Ilfov, la Terapie Intensivă după ce a fost împuşcat de colegul său, în timp ce erau în misiune