Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Ce se întâmplă, frate?". Un jandarm din Ilfov, la Terapie Intensivă după ce a fost împuşcat de colegul său, în timp ce erau în misiune

Doi jandarmi au fost împuşcaţi, noaptea trecută, după ce pistolul unuia dintre ei s-a descărcat accidental.

de Bogdan Dinu

la 23.03.2023 , 13:33

"Eu tocmai voiam să urc în maşină, să dau o tură prin depozit şi am auzit focurile de armă. Ce se întâmplă, frate?! Am înţeles că au încercat să fure unii ceva de aici, de la chestia asta de sonde! S-au auzit câteva focuri de armă! Ar fi tras jandarmul după ei! I-a somat, unii au fugit şi a tras după ei!", spune un martor.

Anchetă a Parchetului Militar

Jandarmii se aflau în misiune, pe şoseaua de Centură a Capitalei, şi tocmai puseseră pe fugă nişte hoţi de fier vechi cu mai multe focuri de avertisment. Întorşi la maşină, unul dintre jandarmi şi-a verificat arma şi a manevrat-o greşit. Un glonţ i-a străpuns palma şi a ricoşat în abdomenul colegului său, rănindu-l grav.

Vezi și

Cei doi jandarmi se aflau în timpul programului şi, potrivit unor surse, executau o misiune de filaj. Când i-au văzut pe hoţii de fier vechi că încearcă să fure un motor, cei doi jandarmi au tras mai multe focuri de armă în plan vertical, în semn de avertisment. Incidentul a avut loc în autospecială, atunci când primul jandarm a încercat să-şi asigure arma şi şi-a împuşcat colegul în zona abdomenului.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje medicale care au acordat îngrijiri medicale. Jandarmul rănit în abdomen a fost transportat la spital, acolo unde medicii i-au scos glonţul. El a rămas internat pe secţia de Terapie Intensivă. Parchetul Militar a deschis o anchetă în acest caz.

Bogdan Dinu Like

Bogdan Dinu s-a alăturat echipei Observator în anul 2020. În prezent activează în cadrul redacției Antena1 ca reporter de eveniment și investigații specializat în domeniul afacerilor interne.

Întrebarea zilei
Preferaţi să cumpăraţi aur sau să deschideţi conturi de economii?
Observator » Evenimente » "Ce se întâmplă, frate?". Un jandarm din Ilfov, la Terapie Intensivă după ce a fost împuşcat de colegul său, în timp ce erau în misiune