Antena Meniu Search
x

Cea mai aşteptată petrecere franţuzească, acum şi în România. Locul marelui eveniment este secret (VIDEO)

Peste 800 de persoane sunt aşteptate astăzi să ia parte la celebrul "Diner en Blac". O cină presărată cu eleganţă, mâncăruri rafinate, muzică live, dar mai ales ţinute.albe. La final, cina se va transforma într-o mare petrecere. Punctele de întâlnire au fost deja stabilite, însă locaţia unde va avea loc marele eveniment va fi dezvăluită abia diseară.

Vezi și

Peste 800 de persoane sunt aşteptate astăzi să ia parte la celebrul "Diner en Blac". O cină presărată cu eleganţă, mâncăruri rafinate, muzică live, dar mai ales ţinute albe. La final, cina se va transforma într-o mare petrecere. Punctele de întâlnire au fost deja stabilite, însă locaţia unde va avea loc marele eveniment va fi dezvăluită abia diseară.

Evenimentul care face furori în toată lume are loc pentru prima dată în România. Conceptul a luat naştere în urmă cu trei decenii la Paris, atunci când un pictor celebru şi-a invitat prietenii la cină. Iar pentru a se regăsi, s-au îmbrăcat cu toţii în alb.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Cea mai aşteptată petrecere franţuzească, acum şi în România. Locul marelui eveniment este secret (VIDEO)