Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cea mai lungă tiroliană din ţară, într-un parc de aventură din Gura Humorului. Ce alte senzaţii tari poţi încerca în parcul de agrement Ariniş

Se simte că e vacanţă şi în Bucovina. În aceste zile, parcul de agrement Ariniş este plin de vizitatori. Oamenii au la dispoziţie aici o grămadă de distracţii, de la tiroliană la telescaun şi multe altele.

de Angela Bertea

la 27.10.2024 , 21:18

Se simte că este vacanţă, foarte mulţi turişti au ales să vină în Bucovina în parcul de agrement de la Gura Humorului pentru a se bucura de clipe minunate în natură. Organizatorii oferă turiştilor o gamă largă de activităţi, de la parcul de aventură cu diferite trasee de escaladă şi până la cea mai lungă tiroliană din ţară.

Cei care vor să se relaxeze au la dispoziţie telescaunul. Şi roata panoramică oferă o privelişte minunată. Iar pentru cei care sunt dornici de senzaţii tari, turnul de căţărare reprezintă o variantă. O dată ajuns în vârful turnului poţi face un salt de la 12 metri. Şi giroscopul, aflat la doar câţiva paşi, oferă o doză puternică de adrenalină.

Vezi și
Angela Bertea Like

Curioasă din fire, îmi place să pun întrebări și să obțin răspunsuri. Pe unele le obțin mai ușor și repede, pe altele mai dificil. Dar, îmi place și să insist, ceea ce mă conduce spre ceea ce vreau să obțin.

Întrebarea zilei
Mergeţi să votaţi la alegerile parlamentare?
Observator » Evenimente » Cea mai lungă tiroliană din ţară, într-un parc de aventură din Gura Humorului. Ce alte senzaţii tari poţi încerca în parcul de agrement Ariniş