Antena Meniu Search
x

Video Ceartă aprinsă între doi şoferi din Bucureşti, care au dat bani pe acelaşi loc de parcare. "De ce nu mi-a luat şi nevasta?"

Criza locurilor de parcare din Bucureşti capătă accente tragi-comice. Doi şoferi îşi parchează maşina pe rând, pe acelaşi spaţiu, pentru care amândoi au plătit şi au contract cu primăria. O încurcătură birocratică i-a adus în această situaţie, iar unul dintre ei vrea să dea statul în judecată. 

de Redactia Observator

la 19.11.2022, 20:38

Vezi și

"De ce nu mi-a luat şi nevasta dacă tot mi-a luat parcarea, nu?", se întreabă un şofer. Atât de important a ajuns un loc de parcare în Sectorul 2, unde 14 şoferi se bat pe un singur loc de parcare. Printre ei, şi doi vecini pe care primăria i-a înghesuit în acelaşi spaţiu.

Doi vecini se luptă pe un loc de parcare

"Aici am chitanţa de 500 de lei pe 20.01.2022. Locul 18, codul care este la parcare", arată unul dintre ei. "Acesta este locul meu de parcare care este ocupat de altă maşină. Acum parchez pe unde apuc. Azi am parcat aici, mâine parchez în faţă, poimâine parchez pe la piaţă...", povesteşte el. "Eu ce să-i fac dacă e supărat? Am fost sunat, am plătit şi atât. Asta a fost. Am cerere de acum 5 ani şi acum a fost contractat. Asta a fost tot", spune celălalt şofer, filmat cu camera ascunsă.

"Omul a venit de o săptămână în bloc, aici, şi a luat parcarea. Eu stau de 25 de ani în bloc şi mi s-a luat parcarea pe care o plătesc de 15 ani. Au zis că s-a anulat contractul", mărturiseşte Petrică Dumitru, locuitor Sector 2.

Pe acelaşi subiect

Explicaţia funcţionarilor Primăriei Sectorului 2

Pentru funcţionarii de la Primăria Sectorului 2, situaţia este simplă. Bărbatul cu vechime în bloc a pierdut locul de parcare pentru că nu şi-a actualizat datele din contract. ADP-ul susţine că i-a anunţat, prin poştă, pe toţi cei în cauză. "Sunt destui care nu au răspuns. Din comoditate, nu s-au deplasat la poştă să-şi ridice acei fluturaşi. I-am adus la cunoştinţă că i-a fost reziliat contractul şi că a pierdut dreptul de a mai utiliza locul de parcare", a declarat Alin Drugău, director ADP Sector 2.

Şoferul pretinde că nu a primit notificările şi le dă întâlnire la tribunal funcţionarilor. "Să mi se plătească pe 5 ani. Ei să plătească parcarea, dar să mi se dea locul 18 pe care îl am eu aici, pentru greşeala asta", cere Petrică Dumitru, locuitor Sector 2. În sectorul doi sunt 360.000 de maşini şi 26.000 de locuri de parcare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Ceartă aprinsă între doi şoferi din Bucureşti, care au dat bani pe acelaşi loc de parcare. "De ce nu mi-a luat şi nevasta?"