Antena Meniu Search
x

Ceartă la cuţite în plină stradă. Bărbatul care a încercat să calmeze spiritele, înjunghiat în abdomen de un băiat de 16 ani. La mijloc ar fi neînţelegeri mai vechi

Ceartă la cuţite în plină stradă, în Rovinari, judeţul Gorj. Un bărbat de 41 de ani a ajuns la spital, după ce ar fi încercat să aplaneze un conflict. Fapta sa a fost "răsplătită" însă cu violenţă, fiind înjunghiat cu briceagul în abdomen de un adolescent de 16 ani. Agresorul a fost reţinut.

de Redactia Observator

la 02.07.2023, 15:35

maşină de poliţie în România
Ceartă la cuţite în plină stradă - Shutterstock

Un bărbat în vârstă de 41 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a încercat să aplaneze un conflict pe o stradă din Rovinari, judeţul Gorj. Agresorul este un tânăr în vârstă de 16 ani care l-a lovit pe bărbat cu un briceag, în abdomen. Acesta a fost reţinut.

Filmul incidentului din Rovinari. Totul ar fi pornit de la o ceartă în plină stradă

Incidentul a avut loc sâmbătă, 1 iunie pe Aleea Şcolii din oraşul Rovinari. "La data de 1 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au fost sesizaţi prin apel 112, de un bărbat, din oraşul Rovinari, cu privire la faptul că a fost lovit cu un obiect tăietor-înţepător. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, stabilind că apelantul, în timp ce se deplasa pe Aleea Şcolii din oraşul Rovinari, împreună cu alţi doi bărbaţi, de 32 şi 37 de ani, s-ar fi întâlnit cu alte trei persoane, un tânăr de 16 ani, o femeie de 40 de ani şi un bărbat de 33 de ani. Pe fondul unui conflict spontan, bărbatul de 41 de ani ar fi intervenit să-i despartă, moment în care acesta a fost lovit cu un briceag de tânărul de 16 ani. Bărbatul a primit îngrijiri medicale", a transmis, duminică Poliţia Judeţeană Gorj.

Surse judiciare au precizat pentru news.ro că femeia de 40 de ani şi unul dintre bărbaţii care îl însoţeau pe bărbatul lovit cu briceagul se cunoşteau, aveau neînţelegeri mai vechi şi s-au luat la ceartă pe stradă. Cei doi care îl însoţeau pe bărbat au încercat să aplaneze conflictul, moment în care tânărul de 16 ani, nemulţumit de gestul lor, a folosit briceagul. Băiatul nu este fiul femeii. Acesta a fost reţinut, în cursul zilei de duminică, sub acuzaţia de lovire sau alte violenţe şi portul sau folosirea de obiecte periculoase.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Ceartă la cuţite în plină stradă. Bărbatul care a încercat să calmeze spiritele, înjunghiat în abdomen de un băiat de 16 ani. La mijloc ar fi neînţelegeri mai vechi