Antena Meniu Search
x

Şi-a bătut iubita, a fugit de poliţie şi a făcut şi accident. Bărbatul s-a înecat în Crișul Repede, unde a sărit ca să scape de agenți

Un bărbat de 27 de ani din Bihor și-a agresat iubita și a provocat un accident cu patru mașini intrând pe contrasens, în încercarea de a scăpa de autorități. Ulterior, s-a aruncat în Crişul Repede, potrivit Agerpres. Bărbatul a fost găsit de scafandri după trei ore și nu a mai putut fi salvat.

de Redactia Observator

la 23.12.2022, 17:19

În final, bărbatul din Bihor s-a aruncat în Crişul Repede
Şi-a bătut iubita, a fugit de poliţie şi a făcut şi accident - Shutterstock

Mai multe echipaje de poliţie şi pompieri au intervenit pe malul Crişului repede, în zona străzii Dragoş Vodă, pentru a stabili ce s-a întâmplat, iar pompierii pentru a-l salva pe şofer din apele râului. Dupătrei ore de căutări, pompierii l-au găsit pe șofer mort.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bihor, Camelia Roşca, pompierii militari din cadrul Detaşamentului 1 Oradea acţionează cu două bărci şi accesoriile specifice din dotare, pentru căutarea bărbatului dispărut în apele Crişului Repede. La faţa locului a fost mobilizat şi echipajul de scafandri al Detaşamentului 2 de Pompieri Oradea.

Filmul incidentului

"În jurul orei 15,55, pompierii au extras victima din apă. Echipajele de pompieri au fost sprijinite de reprezentanţii Asociaţiei HECATE (între ISU Bihor şi Asociaţia Hecate existând un protocol de colaborare), care cu ajutorul dronelor au reuşit să localizeze victima, la circa un kilometru distanţă de locul în care bărbatul a fost văzut dispărând în apele Crişului", a declarat reprezentantul ISU Bihor.

Bărbatul a fost predat echipajelor medicale, care au procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare. Din nefericire, victima nu a mai putut fi salvată, medicul declarând decesul acesteia. În după-amiaza acestei zilei, tânărul şi-a agresat partenera, a fugit de poliţişti, a provocat un accident rutier în care a lovit patru maşini intrând pe contrasens, după care s-a aruncat în Crişul Repede.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Şi-a bătut iubita, a fugit de poliţie şi a făcut şi accident. Bărbatul s-a înecat în Crișul Repede, unde a sărit ca să scape de agenți