Antena Meniu Search
x

Video Cel mai aglomerat weekend la mare a început cu ore de aşteptare în Gara de Nord. Turiştii au umplut însă staţiunile de pe litoral

Este cel mai aglomerat weekend din acest sezon pe litoral. Peste 80.000 de turişti au făcut rezervare pentru acest sfârşit de săptămână. Eforie şi Costineşti au fost staţiunile preferate. Distracţia a început însă cu întârziere pentru bucureştenii care au ales să plece la mare cu trenul şi care au fost nevoiţi să-şi facă loc prin furnicarul din Gara de Nord.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 09.07.2022, 19:58

Vezi și

Gara de Nord pare zilele acestea mai animată ca niciodată. Sute de oameni au umplut peroanele. Cei mai mulţi, în drum spre mare. Vremea frumoasă, apa caldă şi cel mai mare festival de muzică de pe litoral i-au atras ca un magnet. Zeci de persoane au ales să meargă la mare după muncă, vineri seară, cu acest tren care pleacă la ora 8. Are în componenţă 8 vagoane şi toate se îndreaptă către Constanţa. Pentru mulţi însă drumul spre distracţie a început cu zeci de minute întârziere.

"80 de minute întârziere. Trebuie să ajung la Constanţa. Mă aşteptam să aibă 20-30 de minute, dar nu o oră jumătate. Am mai plecat cu trenul şi a mai avut întârzieri dar nu aşa mari", a declarat o tânără. "60 de minute întârziere, el ar fi trebuit să plece la 6 şi un sfert şi pleacă la 7 şi un sfert, deci Mngalia 60 de minute dar nu înţeleg de ce asta e problema", spune un bărbat care aşteaptă să plece la mare împreună cu toată familia.

Odată ce aşteptarea a luat sfârşit, după aglomeraţia din gară urmează cea de pe plajă. Eforie şi Costineşti par a fi pe primele locuri în topul preferinţelor weekendul acesta. Nostalgia şi preţurile mai mici decât în restul litoralului i-au convins pe turişti să vină aici. Chiar dacă apa are temperatura potrivită pentru o baie în mare, din cauza vântului puternic, a fost arborat steagul roşu. În ciuda avertizărilor, trei persoane au fost scoase din valuri de salvamarii din Eforie Nord.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Cel mai aglomerat weekend la mare a început cu ore de aşteptare în Gara de Nord. Turiştii au umplut însă staţiunile de pe litoral