Antena Meniu Search
x

Cel mai mare CUTREMUR al omenirii se apropie! Iată profeţia

Profeţia care descrie momentul apocaliptic a fost făcută de către o călugăriţă benedictină din secolul al XII-lea!

Profeţia care descrie momentul apocaliptic a fost făcută de către o călugăriţă benedictină din secolul al XII-lea!

Hildegard von Bingen a fost fiica lui Hildebert și Mechthild, o familie de edelfrei (nobili care se supuneau numai regelui sau împăratului). A fost al zecelea copil al familiei, aceasta primindu-și educația într-o mănăstire benedictină condusă de Jutta von Sponheim. După moartea acesteia, în 1136, Hildegard este aleasă în locul ei, eveniment conform viziunii din tinereţe.

Dorind să uşureze viaţa adepţilor, aceasta stabileşte reguli de alimentație mai puțin severe, iar timpul de rugăciune și a liturghiilor este scurtat, stârnind, desigur, numeroase controverse.

Cum toată viaţa i-a fost călăuzită de visele avute, aceasta hotărăşte să pună pe hârtie toate mesajele transmise de Dumnezeu, aşa cum spunea ea. Astfel, ia naştere Liber Scivias Domini ("Cunoaşterea drumurilor Domnului"), pe care o scrie în descursul unui deceniu. Cu acordul Papei, aceasta reuşeşte să îşi publice viziunile. Una dintre acestea se referă la un cutremur teribil:

"Va veni un timp când conducătorii și popoarele vor respinge autoritatea Papei. Unele țări vor prefera proprii conducători ai Bisericii în loc de Papă. Imperiul german va fi divizat. Proprietăţile Bisericii vor fi împărţite, preoții vor fi persecutați. După nașterea Antihristului, se vor propovădui doctrine false, iar creștinii vor îndoieli privind credința lor catolică. În acea perioadă, când Antihristul se va naște, vor fi multe războaie și ordinea va fi distrusă pe pământ. Erezia va fi agresivă și ereticii vor predica erorile în mod deschis, fără reținere. Spre sfârșitul lumii, omenirea va fi purificată prin mari suferințe. Acest lucru va fi valabil mai ales pentru cler, care va fi jefuit de toate bunurile. Când clerul va adopta un mod simplu de viață, condițiile se vor îmbunătăți. În acest moment, ca o pedeapsă pentru păcatele lor, Biserică va încerca o rezistența armată, simțind nici o preocupare pentru moartea corpurilor lor. Un vânt puternic va crește în nord, o ceață grea și densă de praf de divin va umple gâtul și ochii tuturor, astfel încât, de frică, vor înceta sălbăticia. Apoi, prin poporul creștin, Sfântul Dumnezeirii va trimite semne și minuni, ca în timpul lui Moise. Ca urmare, un număr mare de păgâni se vor alătura creștinilor în adevărata credință și vor spune: "Dumnezeul creștinilor este Dumnezeu adevărat, pentru că minunile s-au petrecut printre creștini".

"Vor fi doar câţiva bărbaţi rămași, şapte femei vor lupta pentru un singur om, care-i vor spune: "Căsătoreşte-te cu mine şi alungă-mi ruşinea". Pentru că în acele zile, va fi o rușine pentru o femeie să fie fără copil. "Înainte de a veni Cometa, multe națiuni vor fi lovite de o mare foamete. Mare națiune din Ocean, locuită de oameni de diferite triburi, va fi lovită un foarte mare cutremur, furtuni şi valuri uriaşe", încheie călugărita marea sa viziune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aveţi asigurare obligatorie a locuinţei?
Observator » Evenimente » Cel mai mare CUTREMUR al omenirii se apropie! Iată profeţia