Antena Meniu Search
x

Video Cele mai bune glume după gafele comise de jandarmi pe Ziua Naţională: "Aşa e când faci pregătirea online"

A fost parada gafelor de Ziua Naţională. În Bucureşti, un jandarm neîndemânatic a căzut de pe cal. Era să aterizeze pe spate, dar s-a redresat rapid.

de Redactia Observator

la 02.12.2021, 19:34

Vezi și

Şefii săi nu au fost încântaţi de evoluţie şi cel mai probabil la anul va defila pe jos. Nici colegii săi de la Cluj nu s-au descurcat mai bine. Fiecare a ţinut pasul în legea lui, pentru că nu ar fi auzit toba. Pe internet, oamenii au găsit o altă explicaţie: s-au pregătit online.

Şi-am încălecat pe-o şa, dar am căzut din ea. Aşa sună pe scurt povestea demnă de cascadorii râsului. Jandarmul, personaj principal, urcă pe cal, dar nu se poziţionează prea bine şi alunecă în partea cealaltă. Încearcă să se redreseze dar îi cade din cap coiful de ceremonie. Vrea să-l prindă dar se dezechilibrează cu totul şi cade. Are însă prezenţă de spirit, se ridică repede şi ţine animalul speriat de căpăstru. 

Scena stânjenitoare a fost filmată la Piaţa Presei Libere, în timp ce la Arcul de Triumf avea loc parada militară. Jandarmeria a comandat o anchetă internă.

"A fost constatat un comportament individual izolat, care aduce atingere onoarei şi demnităţii militare."

Pe acelaşi subiect

sursa: Jandarmeria Capitalei

Disciplina militară le-a lipsit jandarmilor şi în timpul paradei de la Cluj. Plutonul de defilare a fost total desincronizat. Potrivit surselor Observator, jandarmii s-ar fi scuzat în faţa şefilor că nu au auzit toba de la muzica militară şi de aceea nu au ţinut ritmul. Conducerea instituţiei şi-a cerut scuze publicului pentru situaţia caracterizată drept "de neacceptat".

Au devenit subiect de glume, după gafele online

Jandarmii s-au întrecut în stângăcii şi în Craiova. Defilarea eşuată a fost subiect de glume pe internet. "Dacă băieții ăștia se sincronizează la intervenții ca la defilare…" scrie amuzat un internaut. Altcineva le găseşte scuze: "Aşa e, atunci când faci pregătirea online". În tot acest timp, şeful Jandarmeriei a fost avansat în grad de general. Nu doar jandarmii au dat rateuri la deflare, ci şi tehnica militară. Un tanc a rămas în mijlocul drumului, dar a fost pornit în stil românesc. Împins de la spate.

Oltenii au avut însă şi cea mai originală paradă de ziua naţională. Sătenii din Optaşi au improvizat un tun din ţeava unui cazan de ţuică, l-au pus pe o dubiţă şi au defilat prin comună, pe muzică militară. ATV-urile au deschis coloana, iar în spate au venit căruţele. Oamenii au ieşit cu steguleţe la porţi să întâmpine convoiul. 

Ideea i-a aparţinut primarului care şi-a dorit un eveniment ca în Capitală. Comuna lui este celebră. Are o stradă numită Paris. Şi, asemenea capitalei Franţei, Parisul Olteniei are propriul turn Eiffel.

Şi la Târgu Ocna, autorităţile s-au organizat de Ziua Naţională. Dar, în loc de "Deşteaptă-te, române", a fost intonat Imnul Republicii Socialiste România. Primarul spune că a fost folosit cântecul original, compus de Ciprian Porumbescu, și nu varianta imnului comunist, care are textul modificat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Cele mai bune glume după gafele comise de jandarmi pe Ziua Naţională: "Aşa e când faci pregătirea online"