Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Celebrul academician Nicolae Edroiu, găsit mort în mașină, chiar în fața Institutului de Istorie din Cluj! Profesorul a fost descoperit "într-o poziție nefirească"

Cunoscutul istoric și academician Nicolae Edroiu s-a stins din viață, ieri, chiar în fața Institutului de Istorie "George Barițiu” din Cluj-Napoca.

de Redactia Observator

la 11.01.2018 , 10:49

Celebru academician, găsit mort în mașină, chiar în fața Institutului de Istorie din Cluj! Profesorul a fost descoperit "într-o poziție nefirească" - urnalul.ro

Cunoscutul istoric și academician Nicolae Edroiu s-a stins din viață, ieri, chiar în fața Institutului de Istorie "George Barițiu” din Cluj-Napoca.

Potrivit clujulcultural.ro, Edroiu, în vârstă de 78 de ani, a murit în urma unui infarct. El a fost găsit în mașină, la ora 17.30, într-o poziție nefirească. 

Medicii de la SMURD veniţi la faţa locului au intervenit cu manevre de resuscitare, însă nu au mai putut face nimic pentru academician

Articolul continuă după reclamă

Prof. univ. dr Nicolae Edroiu era membru corespondent al Academiei Române.

 Din noiembrie 2007 era directorul Institutului de Istorie „George Barițiu” al Academiei Române din Cluj-Napoca.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Celebrul academician Nicolae Edroiu, găsit mort în mașină, chiar în fața Institutului de Istorie din Cluj! Profesorul a fost descoperit "într-o poziție nefirească"