Antena Meniu Search
x

Video Celebrul Pod al Minciunilor din Sibiu intră în reparații. Atracția turistică a suferit mai multe daune la începutul verii

Celebrul Pod al Minciunilor din Sibiu intră în reparaţii, după ce, de la începutul verii, la baza acestuia au apărut mai multe fisuri.

de Redactia Observator

la 29.08.2022, 08:31

Vezi și

De la începutul verii, podul a fost acoperit cu o plasă de protecţie, pentru ca bucăţile de tencuială să nu cadă peste trecători. De astăzi, încep reparaţiile.

Accesul pietonilor pe pod va fi interzis pe toată perioada lucrărilor

Timp de două săptămâni se vor face lucrări la structura de rezistenţă a podului. Va fi înlocuit stratul de asfalt, placa de beton se va repara şi se va reface hidroizolaţia. Pietonii nu vor mai avea acces pe pod în această perioadă. Podul Minciunilor este una dintre principalele atracţii ale Sibiului şi aproape că nu e turist să ajungă aici şi să nu îl viziteze.

Podul Minciunilor a fost construit în 1859 şi a fost reabilitat ultima dată în 2006. Timp de 45 de zile se vor efectua lucrări şi sub pod, dar fără a fi afectată circulaţia auto.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Celebrul Pod al Minciunilor din Sibiu intră în reparații. Atracția turistică a suferit mai multe daune la începutul verii