Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cetăţean olandez, găsit mort într-o clădire din Capitală. Trupul neînsufleţit va fi transportat la INML

Un bărbat de 60 de ani, olandez, a fost găsit mort, luni, într-un imobil din Sectorul 1 al Capitalei. Polițiștii Serviciului Omoruri au delimitat zona și fac cercetări împreună cu procurorii.

de Redactia Observator

la 30.09.2024 , 16:17

Cetăţean olandez, găsit mort într-o clădire din Capitală. Trupul neînsufleţit va fi transportat la INML Cetăţean olandez, găsit mort într-o clădire din Capitală. Trupul neînsufleţit va fi transportat la INML - Shutterstock

Poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Secția 1 Poliție au fost sesizați, prin apel 112, în jurul orei 14.30, de către o persoană care a spus că un bărbat este blocat într-un imobil din Sectorul 1.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat, în urma deblocării ușii de acces a locuinței respective, că bărbatul de 60 de ani, cetățean străin, nu are semne vitale, iar un echipaj medical sosit la adresă a constat decesul acestuia.

Trupul neînsufleţit, transportat la INML

Articolul continuă după reclamă

„S-a procedat la asigurarea și delimitarea locului, cazul fiind preluat de către Serviciul Omoruri. Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii situației de fapt și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, transmite Poliția Capitalei.

Trupul neînsuflețit urmează să fie transportat la Institutul Național de Medicină Legală pentru necropsie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
IRCC creşte iar. Vă gândiţi să faceţi o refinanţare?
Observator » Evenimente » Cetăţean olandez, găsit mort într-o clădire din Capitală. Trupul neînsufleţit va fi transportat la INML