Antena Meniu Search
x

Curs valutar

S-a predat interlopul care l-a tăiat cu sabia pe Bebino, şeful Clanului Sportivilor. Cezar Petcu a venit la poliţie pe motor

Cezat Petcu, bărbatul care l-a atacat cu sabia pe Marius Alin Alecu, alias Bebino, şeful Clanului Sportivilor, joi seară, în cartierul Tei Toboc, s-a predat la poliţie.

de Veronica Micu

la 13.01.2020 , 12:21

Cezar Petcu s-a predat pe motocicletă S-a predat interlopul care l-a tăiat cu sabia pe Bebino, şeful Clanului Sportivilor. Cezar Petcu a venit la poliţie pe motor - libertatea.ro

Cezat Petcu, bărbatul care l-a atacat cu sabia pe Marius Alin Alecu, alias Bebino, şeful Clanului Sportivilor, joi seară, în cartierul Tei Toboc, s-a predat la poliţie.

Reamintim că Cezar Petcu, nepotul antrenorului de box Napoleon Gheorghe, de la Dinamo, l-ar fi atacat cu sabia pe Bebino, joi seara, în plină stradă, în cartierul Tei Toboc din Capitală. 

Evenimentul sângeros s-a produs cu două zile înainte ca Bebino să împlinească 27 de ani.

Articolul continuă după reclamă

Tânărul a fost tăiat cu sabia într-un mod groaznic.

El a fost transportat de urgență la Spitalul Sf. Pantelimon din Capitală, unde este internat sub pază pentru a se evita eventuala escaladare a luptelor chiar în interiorul instituției medicale. 

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » S-a predat interlopul care l-a tăiat cu sabia pe Bebino, şeful Clanului Sportivilor. Cezar Petcu a venit la poliţie pe motor