Antena Meniu Search
x

Moarte suspectă la Galaţi. Poliţiştii iau în calcul şi o mână criminală în cazul patronului împuşcat mortal (VIDEO)

Patronului unui restaurant a fost găsit mort în localitatea Vânători, judeţul Galaţi. Bărbatul, în vârstă de 53 de ani era împuşcat cu o armă de vânătoare. Anchetatorii iau în calcul mai multe variante. Chiar în acest moment, criminaliştii iau probe şi adună indicii de la locul tragediei.

Vezi și

Patronului unui restaurant a fost găsit mort în localitatea Vânători, judeţul Galaţi. Bărbatul, în vârstă de 53 de ani era împuşcat cu o armă de vânătoare. Anchetatorii iau în calcul mai multe variante. Chiar în acest moment, criminaliştii iau probe şi adună indicii de la locul tragediei.

La prima vedere, anchetatorii exclud varianta unui accident stupid. Cred că patronul ori s-a sinucis, ori la fost împuşcat. Cadavrul a fost găsit pe un câmp, la marginea localităţii Vânători, la doar câţiva metri de case. Lângă, a fost găsită maşina şi, potrivit unor surse, şi arma de vânătoare. Zona este acum înţesată de poliţişti. Anchetatorii încearcă să stabilească dacă omul avea vreun motiv să-şi pună capăt zilelor sau duşmani care să-i vrea moartea. Cu mai multe informaţii despre acest subiect, vom reveni în Observatorul orei 16.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Moarte suspectă la Galaţi. Poliţiştii iau în calcul şi o mână criminală în cazul patronului împuşcat mortal (VIDEO)