Antena Meniu Search
x

Chirurg din Sibiu, acuzat că vine beat la muncă de la începutul anului. Colegii medicului au făcut plângere la conducerea spitalului

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Sibiu anunţă că s-a autosesizat şi face verificări la Spitalul Judeţean de Urgenţă, după ce un medic chirurg din cadrul acestei unităţi sanitare a fost acuzat că tratează în stare de ebrietate pacienţii.

de Redactia Observator

la 28.05.2024 , 14:39

Colegii medicului au făcut plângere la conducerea spitalului
Colegii medicului au făcut plângere la conducerea spitalului - Shutterstock

”În urma informaţiilor din social media, legate de un medic chirurg din SCJU Sibiu care tratează pacienţii sub influenţa băuturilor alcoolice, DSP Sibiu s-a autosesizat şi, prin Serviciul de Inspecţie Sanitară, a declanşat un control, aflat momentan în desfăşurare”, anunţă, marţi după-amiază, DSP Sibiu. 

Medicul Iulian Făgeţan, şeful Compartimentului Clinic de Chirurgie Orală şi Maxilo-Facială din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, a fost reclamat de mai mulţi colegi pentru faptul că ar acorda consultaţii pacienţilor, el fiind în stare de ebrietate.

Totul ar fi început din luna ianuarie

Articolul continuă după reclamă

Medicii care îl acuză chirurgul Iulian Făgeţan susţin că acesta ”se prezintă şi tratează pacienţi sub influenţa băuturilor alcoolice". Conform sursei citate, şapte medici au adresat o sesizare scrisă conducerii spitalului, arătând că această situaţie se repetă, începând cu luna ianuarie. 

”Suntem un grup de medici primari, specialişti şi rezidenţi intrigaţi şi revoltaţi de situaţia la care ne supunem cu toţii în cadrul acestui spital. Dorim să se efectueze de urgenţă o anchetă şi să luaţi atitudine în acest sens", se arată în scrisoarea adresată conducerii spitalului, document din care jurnaliştii locali citează.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Aţi ratat vreo vacanță din cauza întârzierii sau anulării unui zbor?
Observator » Evenimente » Chirurg din Sibiu, acuzat că vine beat la muncă de la începutul anului. Colegii medicului au făcut plângere la conducerea spitalului