Antena Meniu Search
x

Daniel Chiţoiu, implicat într-un accident soldat cu doi morţi, a cerut confidenţialitate medicilor

Continuă controversele în ceea ce priveşte accidentul în care a fost implicat Daniel Chiţoiu. Fostul ministru este în continuare internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca şi nu a fost încă audiat. În faţa poliţiştilor nu a dat declaraţii, în schimb a cerut personalului medical confidenţialitate.

de Redactia Observator

la 28.12.2019, 20:15

Vezi și

Continuă controversele în ceea ce priveşte accidentul în care a fost implicat Daniel Chiţoiu. Fostul ministru este în continuare internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca şi nu a fost încă audiat. În faţa poliţiştilor nu a dat declaraţii, în schimb a cerut personalului medical confidenţialitate totală.

Anchetă controversată în urma accidentului în care a fost implicat Daniel Chiţoiu. Doi oameni au murit, iar fostul ministru şi o femeie au fost transportaţi la spital. Pasagera din Logan a fost transferată la Floreasca. La fel ca fostul ministru, şi ea are multiple fracturi în urma impactului. 

IPJ Argeş informează vineri, referitor la incidentul petrecut pe raza comunei Cotmeana, joi, şi în care a fost implicat şi Daniel Chiţoiu, că la acest moment se desfăşoară cercetări "in rem". Au fost audiaţi mai mulţi martori, iar o concluzie referitor la vinovăţia certă a unei anumite persoane nu poate face obiectul unei comunicări preliminare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Daniel Chiţoiu, implicat într-un accident soldat cu doi morţi, a cerut confidenţialitate medicilor