Antena Meniu Search
x

Foto Cinci adolescenţi, amendaţi după ce au aruncat cu ouă în maşinile de pe şosea ca "să se distreze", în Târgu Jiu

Cinci tineri cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani au fost depistaţi de poliţiştii locali din Târgu Jiu, miercuri seara, că aruncau cu ouă în maşini, ei fiind sancţionaţi pentru încălcarea unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 23.11.2023, 12:23

Potrivit unei informări a Poliţiei Locale Târgu Jiu, miercuri seara, în jurul orei 21,30, poliţiştii locali aflaţi în serviciul de patrulare pe strada Unirii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un grup de tineri aruncau cu ouă în direcţia autovehiculelor care circulau pe stradă.

"Cei cinci tineri, cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani, au încercat să se sustragă de la verificări şi au fugit în Parcul Central, însă au fost prinşi în zona Podului Ferdinand. Aceştia şi-au recunoscut fapta şi le-au relatat poliţiştilor locali că au vrut doar 'să se distreze'. Ulterior, poliţiştii locali au fost sesizaţi verbal de către conducătorul unui autovehicul care efectuează transport de persoane în regim de taxi, cu privire la faptul că tinerii respectivi au aruncat cu ouă asupra maşinii aflate în mers, murdărind atât geamul, cât şi caroseria", au transmis reprezentanţii Poliţiei Locale Târgu Jiu.

Ce amendă au primit cei 5 tineri

Au fost aplicate cinci sancţiuni contravenţionale cu amenzi în valoare totală de 1.250 de lei, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

"Astfel de fapte pot genera producerea unor pagube materiale şi, mai grav, pot pune în pericol viaţa şi integritatea fizică a persoanelor, prin distragerea atenţiei conducătorilor auto de la traficul rutier", arată aceeaşi sursă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi fi dispuşi să plătiţi mai mult pentru ciocolată şi cafea?

Observator » Evenimente » Cinci adolescenţi, amendaţi după ce au aruncat cu ouă în maşinile de pe şosea ca "să se distreze", în Târgu Jiu