Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Înregistrare HALUCINANTĂ. Cinci români s-au desfigurat reciproc la Torino, după o bătaie care a îngrozit opinia publică (VIDEO)

Cinci români au fost protagoniștii unui scandal monstru la Torino, afișând o violență ieșită din comun, care i-a uluit atât pe medici, cât și pe carabinieri.

de Redactia Observator

la 07.11.2017 , 17:45

Cinci români au fost arestați la Torino, după ce s-au bătut între ei atât de crunt, încât s-au desfigurat reciproc (VIDEO)

Cinci români au fost protagoniștii unui scandal monstru la Torino, afișând o violență ieșită din comun, care i-a uluit atât pe medici, cât și pe carabinieri.

Cei cinci, toți cetățeni români, s-au așezat la mese diferite, într-o cafenea din Torino. Trei tineri s-au așezat la o masă, iar alți doi, la altă masă. După ce au băut o perioadă, au început să-și arunce cuvinte grele. Cele două grupuri de români au început să se înjure, iar în câteva minute, cearta a degenerat într-o bătaie care s-a terminat groaznic pentru toată lumea.

Toți au suferit răni teribile, doi dintre ei fiind internați cu fractură dublă de maximar și leziuni interne.

Articolul continuă după reclamă

Într-un mod total bizar, atunci când au fost audiați, cei cinci români au prezentat anchetatorilor cinci versiuni diferite și contradictorii despre ce s-a întâmplat. Toți cei cinci români au fost reținuți de autorități, trei dintre ei urmând a fi acuzați de vătămare corporală extrem de gravă și jaf, pentru că, după încăierare, cei doi români care stăteau separat au fost și jefuiți de telefoanele mobile de către cei trei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Înregistrare HALUCINANTĂ. Cinci români s-au desfigurat reciproc la Torino, după o bătaie care a îngrozit opinia publică (VIDEO)