Antena Meniu Search
x
LIVE

Cinci tineri, cu vârste între 15 şi 18 ani, acuzaţi că au furat din magazia unui liceu, în Dâmboviţa. Doi dintre ei au fost reţinuţi

Cinci tineri cu vârste cuprinse între 15 şi 18 ani sunt cercetaţi pentru că ar fi sustras bunuri din magazia unui liceu din judeţul Dâmboviţa. Doi dintre ei au fost reţinuţi.

De Redactia Observator la 29.03.2023, 09:30
Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

”La data de 28 martie a.c., în urma cercetărilor efectuate de poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Târgovişte, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte, au fost identificate 5 persoane, cu vârste cuprinse între 15 şi 18 ani, bănuite de săvârşirea infracţiunii de furt calificat”, a transmis, miercuri, IPJ Dâmboviţa.

Sursa citată a precizat că suspecţii ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o magazie ce aparţine unui liceu de pe raza localităţii Nucet.

Doi dintre bănuiţi au fost reţinuţi, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă.

”La data de 29 martie, cei 5 bărbaţi vor fi prezentaţi magistraţilor pentru dispunerea unor măsuri preventive. În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, sub supravegherea procurorului de caz, prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 90%”, au mai transmis poliţiştii.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Cinci tineri, cu vârste între 15 şi 18 ani, acuzaţi că au furat din magazia unui liceu, în Dâmboviţa. Doi dintre ei au fost reţinuţi