Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cinci traficanţi de droguri, care îşi ţineau marfa ascunsă în găuri date în pereţi, reţinuţi în Bucureşti

Procurorii DIICOT au decis reţinerea a cinci traficanţi de droguri din Bucureşti, după ce, în urma percheziţiilor, au găsit inclusiv aproximativ un kilogram de heroină.

de Cristi Ioniţă

la 27.02.2020 , 19:02

Traficanţii ar putea fi arestaţi preventiv Procurorii şi poliţiştii au descoperit heroină în pereţii clădirilor percheziţionate - Captură Video

Procurorii DIICOT au decis reţinerea a cinci traficanţi de droguri din Bucureşti, după ce, în urma percheziţiilor, au găsit inclusiv aproximativ un kilogram de heroină.

Cei cinci acţionau pe raza municipiului Bucureşti, aveau marfa pregătită în pliculeţe mici şi, pentru a evita pericolul, ţineau pliculeţe ascunse în diferite găuri date în pereţii caselor în care locuiau.

Pentru a destructura gruparea, oamenii legii au efectuat 16 percheziţii în Bucureşti şi Ilfov, percheziţii în urma cărora au indisponibilizat un kilogram de heroină, 100 de grame de substanțe psihoactive, 58 de comprimate de metadonă, sumele de 23.950 lei și 1.450 euro, opt cântare electronice, 11 telefoane mobile și 11 cartele SIM, o tabletă electronică și un dispozitiv de detectare a camerelor video și a microfoanelor disimulate.

Articolul continuă după reclamă

Magistraţii de la Tribunalul Bucureşti decid, joi seara, eventuala arestare preventivă a celor cinci suspecţi acuzaţi de comiterea infracţiunilor de trafic ilicit de droguri de mare risc și efectuare fără drept de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Cristi Ioniţă Like

Născut în '82, îndrăgostit de sport din '83, Cristi Ioniţă a început să lucreze în presă încă din clasa a X-a, când scria ştiri din sport pentru Uniplus Radio.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Cinci traficanţi de droguri, care îşi ţineau marfa ascunsă în găuri date în pereţi, reţinuţi în Bucureşti