Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cine a plantat microfonul în casa ministrului de Interne, Carmen Dan. Dezvăluiri bombă din ancheta procurorilor! (Video)

La sfârşitul lunii noiembrie, ministrul de Interne, Carmen Dan anunţa că a găsit un microfon ascuns în priza telefonului de acasă. 

de Redactia Observator

la 28.12.2017 , 10:45

Cine a plantat microfonul în casa ministrului de Interne - HEPTA

La sfârşitul lunii noiembrie, ministrul de Interne, Carmen Dan anunţa că a găsit un microfon ascuns în priza telefonului de acasă. 

Cine l-a pus acolo putea auzi, de la distanţă, tot ce vorbea demnitarul. 

Surse din anchetă, citate de Antena3, susţin că microfonul cu pricina este chinezesc şi ar fi fost plantat în casa ministrului de o persoană privată. 

Articolul continuă după reclamă

Dispozitivul este făcut în anul 2009 și nu costă 300 de lei, așa cum s-a spus inițial, ci ar valora 300 de euro.

Carmen Dan locuieşte în apartamentul ascultat din vara acestui an. Cu chirie. Alături de fiul ei. Sancţiunile pentru violare de domiciliu şi încălcare a vieţii private sunt de maximum doi ani de închisoare.

Ancheta în acest caz este în plină desfăşurare.

La sfârşitul lunii noiembrie, ministrul a anunţat că a găsit în apartamentul închiriat în care locuieşte un dispozitiv de înregistrare şi a sesizat Poliţia pentru demararea unei anchete. Ministrul a precizat că a făcut plângere pentru violare de domiciliu. Purtătorul de cuvânt al SRI Ovidiu Marincea a afirmat atunci că dispozitivul este unul ieftin.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Cine a plantat microfonul în casa ministrului de Interne, Carmen Dan. Dezvăluiri bombă din ancheta procurorilor! (Video)