Antena Meniu Search
x

Cine e poliţistul care l-a ucis cu patru focuri de armă pe autorul dublei crime de la Buftea

Poliţistul care l-a ucis cu patru focuri de armă pe autorul dublei crime de la Buftea a fost practic forţat să tragă, după ce a fost atacat de criminal. Experienţa a fost cea care l-a salvat, fiind pregătit pentru o reacţie violentă a bărbatului care şi-a ucis soţia şi soacra.

Poliţistul a fost atacat de criminal
Cine e poliţistul care l-a ucis cu patru focuri de armă pe autorul dublei crime de la Buftea - Captură video

Poliţistul care l-a ucis cu patru focuri de armă pe autorul dublei crime de la Buftea a fost practic forţat să tragă, după ce a fost atacat de criminal. Experienţa a fost cea care l-a salvat, fiind pregătit pentru o reacţie violentă a bărbatului care şi-a ucis soţia şi soacra.

Sorina Chivoiu, 48 de ani, a fost înjunghiată de soţul ei în apartamentul în care locuiau, la Buftea, duminică seara. Criminalul a ucis-o apoi şi pe soacra lui, o bătrână de peste 70 de ani venită de la Focşani să aibă grijă de fiica ei, care suferise un accident.

Irakian cu cetăţenie norvegiană, soţul Sorinei a sunat apoi la 112 şi a anunţat dubla crimă. Un echipaj SMURD a plecat spre adresa indicată de apel, ajungând acolo odată cu un echipaj de Poliţie de la Ordine Publică şi cu un poliţist de la Judiciar, care era de serviciu la Poliţia Buftea şi a auzit apelul.

Poliţistul de la Judiciar, în vârstă de aproximativ 50 de ani, a fost cel care a discutat primul cu criminalul, care aştepta în faţa blocului. Când a ajuns lângă bloc, poliţistul a scos, preventiv, pistolul. 

Pe acelaşi subiect

Ucis cu patru focuri de pistol

Iniţial, asasinul a fost calm şi i-a condus pe poliţişti şi medici spre uşa apartamentului unde luase viaţa soţiei şi soacrei. Înainte de a intra, a devenit recalcitrant. Avea încă în mână cuţitul cu care comisese crimele. 

S-a repezit cu el spre oamenii legiii şi spre medici. Aceştia din urmă au luat-o la fugă, iar poliţistul de la Judiciar, singurul cu pistolul în mână, a tras spre irakian.

Au fost patru focuri, de la distanţă mică, toate lovindu-l pe bărbatul care tocmai îşi ucisese soţia.

Conform surselor noastre, poliţistul, în ciuda anilor mulţi în serviciu, a folosit prima oară în viaţa lui pistolul trăgând spre un infractor, duminică seara.

"Poliţiştii au încercat să-l imobilizeze pe bărbat, însă acesta a devenit agresiv, încercând să-l înjunghie pe unul dintre poliţişti, motiv pentru care acesta din urmă a folosit, conform prevederilor legale, armamentul din dotare", spun reprezentanţii Poliţiei Ilfov.

Se pare că poliţistul a tras direct în criminal, fără focuri de avertisment, deoarece acesta, înarmat şi foarte aproape, era mult prea agresiv şi riscurile să mai ucidă pe cineva erau foarte mari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Cine e poliţistul care l-a ucis cu patru focuri de armă pe autorul dublei crime de la Buftea